Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - S
Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket
lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a
higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással
összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről-
lépésre leírva.
lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a
higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással
összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről-
lépésre leírva.
Adatlap
Ár: | 3.500 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.16 |
Eddig megtekintették 27 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - S" című hirdetést látja. (fent)