Betöltés...

Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - S

Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket
lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a
higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással
összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről-
lépésre leírva.

Tovább
Adatlap
Ár: 3.500 Ft
Könyvkereső: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.11.16
Eddig megtekintették 27 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - S
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - S" című hirdetést látja. (fent)



Fiatalodj! - Tippek és trükkök a valódi szépségért Rövid leírás: Minden egyes perc, amit mi nők magunkra tudunk fordítani, hozzájárulhat ahhoz, hogy kívül és belül is jól érezzük magunkat a bőrünkben a kor előrehaladtával is. A mozgás a fiatalság forrása, mely segítséget nyújt fitt külsőnk...