Bernard Montelh - A fokhagyma titkai
A könyvek első része a fokhagyma, a méz és az olíva kultúrtörténetével, vegyi
összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A
fokhagymáról szóló könyvből megtudhatjuk, hogy nemcsak a konyhában
használhatjuk, hanem kiváló tulajdonságai miatt az egészségvédelemben, sőt még a
kertünkben is. A második könyvből megismerjük a méz változatait és származékait:
a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. A harmadik pedig olyan
természetes anyaggal ismertet meg, amelyet a ráncok és a száraz bőr elleni
harcban vethetünk be. A második rész mindhárom kötetben a recepteket
tartalmazza, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek. Mindhárom kötet
egyszerre jelenik meg.
összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A
fokhagymáról szóló könyvből megtudhatjuk, hogy nemcsak a konyhában
használhatjuk, hanem kiváló tulajdonságai miatt az egészségvédelemben, sőt még a
kertünkben is. A második könyvből megismerjük a méz változatait és származékait:
a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. A harmadik pedig olyan
természetes anyaggal ismertet meg, amelyet a ráncok és a száraz bőr elleni
harcban vethetünk be. A második rész mindhárom kötetben a recepteket
tartalmazza, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek. Mindhárom kötet
egyszerre jelenik meg.
Adatlap
Ár: | 1.428 Ft |
Könyvkereső: | Egészség, egészségügyi |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 21 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Bernard Montelh - A fokhagyma titkai" című hirdetést látja. (fent)