Betöltés...

A magyar bor a szakácsművészetben

Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy
háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon
nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen,
kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat
tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd-
és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti,
mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással
gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.730 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A magyar bor a szakácsművészetben
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A magyar bor a szakácsművészetben" című hirdetést látja. (fent)