ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS
Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra Szerző: Déri Szilvia
HVG Kiadó, 2022 ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS ? A kalandvágyó kovászolók
nélkülözhetetlen könyve Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit
rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gyönyörűen
fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosan élni
és önmegtartóztatást gyakoroltunk, ám cserébe éjszaka óriás kakaós csigával
álmodtunk, most végre bűntudat nélkül valóra válthatjuk Déri Szilvia,
Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt
használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb,
könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk. És mire számíthatunk még, ha
kicsit több időt áldozznk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően
gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült
ropogtatni valókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira. ?Nagyszerű
dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre
kapunk egészséges, pihepuha és hosszan eltartható pékárukat. Ez lehet az otthon
sütés jövője!? Szabadfi Szabolcs Szabi, a pék A kötet adatai: Formátum: 205x255
mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 164 oldal
HVG Kiadó, 2022 ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS ? A kalandvágyó kovászolók
nélkülözhetetlen könyve Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit
rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gyönyörűen
fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosan élni
és önmegtartóztatást gyakoroltunk, ám cserébe éjszaka óriás kakaós csigával
álmodtunk, most végre bűntudat nélkül valóra válthatjuk Déri Szilvia,
Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt
használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb,
könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk. És mire számíthatunk még, ha
kicsit több időt áldozznk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően
gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült
ropogtatni valókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira. ?Nagyszerű
dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre
kapunk egészséges, pihepuha és hosszan eltartható pékárukat. Ez lehet az otthon
sütés jövője!? Szabadfi Szabolcs Szabi, a pék A kötet adatai: Formátum: 205x255
mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 164 oldal
Adatlap
Ár: | 6.320 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.06 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS" című hirdetést látja. (fent)