![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
EGY FALAT INDIA
A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei Szerzők: Shamil Thakrar, Kavi
Thakrar, Naved Nasir HVG Kiadó, 2022 Az Egy falat India nemcsak varázslatos
ízekben és vibráló színekben gazdag ételek receptjeit osztja meg velünk, hanem
kalandos utazásra is invitál. A legendás Dishoom étterem alapítói személyes
történeteiken keresztül repítenek el bennünket a távoli és egzotikus Bombaybe.
Miközben megtanuljuk elkészíteni az autentikus indiai fogásokat ? a csatnikat és
szamószákat, a változatos maszálákat, a selymesen krémes dált, a laktató
birjánit, a hajszálvékony nánkenyeret ?, bebarangoljuk az állandóan nyüzsgő,
kozmopolita fővárost is, megismerjük nevezetességeit, történetét és szokásait.
Megtudjuk, hogy csájt kortyolgatva milyen fogással érdemes kezdeni a napot egy
lusta reggelen, hogyan készül a legjobb hűsítő, a mangólasszi; és ami az indiai
konyhában elengedhetetlen: tökélyre emeljük a fűszerek használatát. ?Ha az
emberek együtt esznek, a köztük lévő falak leomlanak.? Shamil Thakrar, a Dishoom
alapítója ?Ez a könyv szerelmi vallomás Bombayhez, amelyet az ételeken és
emlékeken keresztül mesélnek el.? Yotam Ottolenghi A kötet adatai: Formátum:
178x265 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 400 oldal
Thakrar, Naved Nasir HVG Kiadó, 2022 Az Egy falat India nemcsak varázslatos
ízekben és vibráló színekben gazdag ételek receptjeit osztja meg velünk, hanem
kalandos utazásra is invitál. A legendás Dishoom étterem alapítói személyes
történeteiken keresztül repítenek el bennünket a távoli és egzotikus Bombaybe.
Miközben megtanuljuk elkészíteni az autentikus indiai fogásokat ? a csatnikat és
szamószákat, a változatos maszálákat, a selymesen krémes dált, a laktató
birjánit, a hajszálvékony nánkenyeret ?, bebarangoljuk az állandóan nyüzsgő,
kozmopolita fővárost is, megismerjük nevezetességeit, történetét és szokásait.
Megtudjuk, hogy csájt kortyolgatva milyen fogással érdemes kezdeni a napot egy
lusta reggelen, hogyan készül a legjobb hűsítő, a mangólasszi; és ami az indiai
konyhában elengedhetetlen: tökélyre emeljük a fűszerek használatát. ?Ha az
emberek együtt esznek, a köztük lévő falak leomlanak.? Shamil Thakrar, a Dishoom
alapítója ?Ez a könyv szerelmi vallomás Bombayhez, amelyet az ételeken és
emlékeken keresztül mesélnek el.? Yotam Ottolenghi A kötet adatai: Formátum:
178x265 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 400 oldal
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 7.600 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.04 |
Eddig megtekintették 31 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "EGY FALAT INDIA" című hirdetést látja. (fent)