A könyvek első része a fokhagyma, a méz és az olíva kultúrtörténetével, vegyi
összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A
fokhagymáról szóló könyvből megtudhatjuk, hogy nemcsak a konyhában
használhatjuk, hanem kiváló tulajdonságai miatt az egészségvédelemben, sőt még
a...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.