
Szakácskönyv - Dús Ágnes (szerk.)
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban
is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a
jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés
világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal
vesz kézbe egy receptgyűjteményt. Van, aki már megvette az alapanyagokat, s
ehhez keresgél ízlésének megfelelő jó receptet. Mások vásárlás előtt veszik le a
polcról a kötetet, és keresnek sültet vagy süteményt, s a hozzávalók alapján
indulnak vásárolni. Megint mások csak abban biztosak, hogy levest kellene főzni,
de nincs ötletük, milyet. Innen is, onnan is el lehet indulni. A fontos a
végeredmény: mindenki találjon olyan kedvére való enni-innivalót, amelyben már a
készítés során örömét leli, hiszen ez a sikeres sütés-főzés egyik nagy titka. A
kötet használatához tudni érdemes: a receptek általában 4 személyre szólnak;
egyes ételleírásoknál változatok is találhatók; az eligazodást a tartalomjegyzék
mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti; a további tájékozódást
segítik a Konyhai kislexikon című fejezet különböző összeállításai
alapfogalmakról, készítési módokról, konyhai segédeszközökről, fűszerekről,
eltarthatóságról, kalóriáról és még sok minden hasznos tudnivalóról.
is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a
jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés
világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal
vesz kézbe egy receptgyűjteményt. Van, aki már megvette az alapanyagokat, s
ehhez keresgél ízlésének megfelelő jó receptet. Mások vásárlás előtt veszik le a
polcról a kötetet, és keresnek sültet vagy süteményt, s a hozzávalók alapján
indulnak vásárolni. Megint mások csak abban biztosak, hogy levest kellene főzni,
de nincs ötletük, milyet. Innen is, onnan is el lehet indulni. A fontos a
végeredmény: mindenki találjon olyan kedvére való enni-innivalót, amelyben már a
készítés során örömét leli, hiszen ez a sikeres sütés-főzés egyik nagy titka. A
kötet használatához tudni érdemes: a receptek általában 4 személyre szólnak;
egyes ételleírásoknál változatok is találhatók; az eligazodást a tartalomjegyzék
mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti; a további tájékozódást
segítik a Konyhai kislexikon című fejezet különböző összeállításai
alapfogalmakról, készítési módokról, konyhai segédeszközökről, fűszerekről,
eltarthatóságról, kalóriáról és még sok minden hasznos tudnivalóról.

Adatlap
Ár: | 770 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.07.14 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Szakácskönyv - Dús Ágnes (szerk.)" című hirdetést látja. (fent)