
Nagy Juraj: A csallóközi szakácsművészet mesterei Szépséghib
Szerző: Nagy Juraj Kiadó: Scolar Nyelv: magyar Kiadás éve: 2012
ISBN:9789632443768 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 141 x 220 x 6 A ?könyvesboltokban egyre több egzotikus
szakácskönyvvel találkozunk, miközben olykor megfeledkezünk szűkebb pátriánk
kulináris szokásairól. Vajon elődeink ételei, asztali szokásai miért nem
gazdagítják jobban mai életünket és étkezési kultúránkat? Könyvünkkel be
szeretnénk bizonyítani, hogy étkezési szokásaink is részét képezik önmagunk
pontosabb megismerésének, múltunk és gyökereink jobb megértésének. Természetesen
nem ragadhatunk le a múltnál, mert nemcsak egy szép, étvágygerjesztő
fényképekkel illusztrált könyvet akarunk az Olvasó kezébe adni, hanem egyben egy
modern felfogás szerint összeállított, használható szakácskönyvet is! A mai
világban a jó minőségű ételek elkészítésének egyik szinonimája a biotermelésből
származó alapanyagok alkalmazása lett. Ez a könyv a modern konyha egyik legfőbb
alapanyagára, a bioolajra szeretné felhívni a figyelmet. A páratlan ételfotókkal
illusztrált kötet receptjeit a Csallóköz öt legnevesebb séfje állította össze, s
a régió tradicionális ételei épp úgy helyet kapnak benne, mint a modern
konyhaművészet remekei.
ISBN:9789632443768 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 141 x 220 x 6 A ?könyvesboltokban egyre több egzotikus
szakácskönyvvel találkozunk, miközben olykor megfeledkezünk szűkebb pátriánk
kulináris szokásairól. Vajon elődeink ételei, asztali szokásai miért nem
gazdagítják jobban mai életünket és étkezési kultúránkat? Könyvünkkel be
szeretnénk bizonyítani, hogy étkezési szokásaink is részét képezik önmagunk
pontosabb megismerésének, múltunk és gyökereink jobb megértésének. Természetesen
nem ragadhatunk le a múltnál, mert nemcsak egy szép, étvágygerjesztő
fényképekkel illusztrált könyvet akarunk az Olvasó kezébe adni, hanem egyben egy
modern felfogás szerint összeállított, használható szakácskönyvet is! A mai
világban a jó minőségű ételek elkészítésének egyik szinonimája a biotermelésből
származó alapanyagok alkalmazása lett. Ez a könyv a modern konyha egyik legfőbb
alapanyagára, a bioolajra szeretné felhívni a figyelmet. A páratlan ételfotókkal
illusztrált kötet receptjeit a Csallóköz öt legnevesebb séfje állította össze, s
a régió tradicionális ételei épp úgy helyet kapnak benne, mint a modern
konyhaművészet remekei.

Adatlap
Ár: | 1.950 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.06.09 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Nagy Juraj: A csallóközi szakácsművészet mesterei Szépséghib" című hirdetést látja. (fent)