Betöltés...

KONYHAI TUDÁSTÁR

250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016
Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai
fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni,
hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban
sütés-főzéskor. Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék
klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és
kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács
magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket ? akár valamelyik
receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból
rögtönöznek finomságot. A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha
megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácsokat, tippeket. Akárcsak egy
izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg,
amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett
technikai tudást és a fortélyokat. A kötet adatai: Formátum: 190 x 245mm
Megjelenés éve: 2016 Terjedelem: 160 oldal

Tovább
Adatlap
Ár: 3.190 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.11.26
Eddig megtekintették 61 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

KONYHAI TUDÁSTÁR
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "KONYHAI TUDÁSTÁR" című hirdetést látja. (fent)



A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra...