Amerikai Fánk Sütőforma Szilikon Füllel ? Könnyű Sütés, Töké
Régi vágyad egy amerikai fánk sütőforma? Végre rátaláltál! Sokszor kerestél már
a boltok polcain elcsigázva igazi donut sütőt? Jó ötletnek tűnt muffin formával
helyettesíteni, de nem volt igazán átütő sikere a desszertednek?Ha meguntad az
állandó keresgélést, akkor van egy jó hírünk! Végre megtaláltad az amerikai fánk
sütőformádat!Ezzel a szuper tapadásmentes bevonattal ellátott amerikai fánk
sütőformával csak úgy ontod majd a donuts-okat a konyhából! Ha elég előrelátó
vagy, akkor rögtön kettőt rendelsz belőle, mert a barátnőd, húgod/nővéred, vagy
az anyukád biztosan bele fog szeretni a nálad látott donut sütőformába és el
akarja tőled kunyizni! Máris megvan az ajándék a következő szülinapjára! Ez a
donut forma acélból készült, melyet tapadásmentes bevonattal látták el. Ez
megakadályozza, hogy benne ragadjanak az elkészült fánkok. Ha vigyázol rá és nem
karcolod össze késsel, villával, akkor évtizedekig együtt fogjátok gyártani az
amerikai fánkokat családod és barátaid (meg persze saját magad) nagy örömére.
További jó hír, hogy szilikon fülénél fogva veheted ki a forró sütőből, így nem
kell tartanod az égési sérülésektől!Szilikon fülű amerikai fánk sütőforma
tisztítása: kézzel, karcmentes mosogatószerrel ajánlott. Az első használat előtt
öblítsd le forró vízzel.Ne hevítsd 200C feletti hőmérsékletre! Az amerikai
fánk sütőforma használata: Az amerikai fánk sütőformát kenjük ki zsiradékkal
(legmegfelelőbb erre a célra a vaj, vagy a margarin). A sütőt melegítsük
elő! Készítsük el a fánk tésztát és töltsük a donut formába, úgy, hogy az üregek
2/3-adig legyenek megtöltve. Tipp: A sütőforma megtöltésénél próbálkozhatsz
kanállal, de te is látni fogod, hogy így sokáig tartó, maszatolós munkát veszel
a nyakadba. Ha igazán gyorsan és tisztán akarsz dolgozni, akkor töltsd a fánk
tésztát habzsákba. Ezzel pillanatok alatt egyforma fánkokat készíthetsz! Süssük
a fánkjainkat a receptben megadott hőfokon és ideig, majd kihűlés után vonjuk be
mázzal.Amerikai fánk recept: Tésztához: 3 tojás 30 dkg cukor 3 dl tej 18
dkg vaj 1 tk vaníliás cukor csipet só 40 dkg finomliszt 15 dkg rétesliszt 2
tk sütőpor Bevonathoz: 10 dkg vaj 7 dkg finom szemű kristálycukor 1 kk
fahéj 10 dkg csokoládé korong Az amerikai fánk elkészítése: Az amerikai fánk
sütőformát kikenjük vajjal (ezt a műveletet érdemes minden adag kisütése után
megismételni, ha biztosra akarunk menni). A tojásokat elektromos
habverővel felhabosítjuk (nem kell szétválasztani, mehet bele a sárgája és a
fehérje egyaránt). Hozzáadjuk a cukrot és fehéredésig (néhány
perc) keverjük. Közben a tejet és a vajat egy lábosba tesszük és összeolvadásig
melegítjük. A kétféle lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és a
sütőport. A tojásos keverékhez adjuk a száraz anyagokat, ráöntjük az olvasztott
vajas tejet és összekeverjük. Sűrűn folyó masszát kell kapnunk.
a boltok polcain elcsigázva igazi donut sütőt? Jó ötletnek tűnt muffin formával
helyettesíteni, de nem volt igazán átütő sikere a desszertednek?Ha meguntad az
állandó keresgélést, akkor van egy jó hírünk! Végre megtaláltad az amerikai fánk
sütőformádat!Ezzel a szuper tapadásmentes bevonattal ellátott amerikai fánk
sütőformával csak úgy ontod majd a donuts-okat a konyhából! Ha elég előrelátó
vagy, akkor rögtön kettőt rendelsz belőle, mert a barátnőd, húgod/nővéred, vagy
az anyukád biztosan bele fog szeretni a nálad látott donut sütőformába és el
akarja tőled kunyizni! Máris megvan az ajándék a következő szülinapjára! Ez a
donut forma acélból készült, melyet tapadásmentes bevonattal látták el. Ez
megakadályozza, hogy benne ragadjanak az elkészült fánkok. Ha vigyázol rá és nem
karcolod össze késsel, villával, akkor évtizedekig együtt fogjátok gyártani az
amerikai fánkokat családod és barátaid (meg persze saját magad) nagy örömére.
További jó hír, hogy szilikon fülénél fogva veheted ki a forró sütőből, így nem
kell tartanod az égési sérülésektől!Szilikon fülű amerikai fánk sütőforma
tisztítása: kézzel, karcmentes mosogatószerrel ajánlott. Az első használat előtt
öblítsd le forró vízzel.Ne hevítsd 200C feletti hőmérsékletre! Az amerikai
fánk sütőforma használata: Az amerikai fánk sütőformát kenjük ki zsiradékkal
(legmegfelelőbb erre a célra a vaj, vagy a margarin). A sütőt melegítsük
elő! Készítsük el a fánk tésztát és töltsük a donut formába, úgy, hogy az üregek
2/3-adig legyenek megtöltve. Tipp: A sütőforma megtöltésénél próbálkozhatsz
kanállal, de te is látni fogod, hogy így sokáig tartó, maszatolós munkát veszel
a nyakadba. Ha igazán gyorsan és tisztán akarsz dolgozni, akkor töltsd a fánk
tésztát habzsákba. Ezzel pillanatok alatt egyforma fánkokat készíthetsz! Süssük
a fánkjainkat a receptben megadott hőfokon és ideig, majd kihűlés után vonjuk be
mázzal.Amerikai fánk recept: Tésztához: 3 tojás 30 dkg cukor 3 dl tej 18
dkg vaj 1 tk vaníliás cukor csipet só 40 dkg finomliszt 15 dkg rétesliszt 2
tk sütőpor Bevonathoz: 10 dkg vaj 7 dkg finom szemű kristálycukor 1 kk
fahéj 10 dkg csokoládé korong Az amerikai fánk elkészítése: Az amerikai fánk
sütőformát kikenjük vajjal (ezt a műveletet érdemes minden adag kisütése után
megismételni, ha biztosra akarunk menni). A tojásokat elektromos
habverővel felhabosítjuk (nem kell szétválasztani, mehet bele a sárgája és a
fehérje egyaránt). Hozzáadjuk a cukrot és fehéredésig (néhány
perc) keverjük. Közben a tejet és a vajat egy lábosba tesszük és összeolvadásig
melegítjük. A kétféle lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és a
sütőport. A tojásos keverékhez adjuk a száraz anyagokat, ráöntjük az olvasztott
vajas tejet és összekeverjük. Sűrűn folyó masszát kell kapnunk.
Adatlap
Ár: | 3.579 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.12.19 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Amerikai Fánk Sütőforma Szilikon Füllel ? Könnyű Sütés, Töké" című hirdetést látja. (fent)