18 cm-es, 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaforma, jégzsel
A tortakészítő szettel gyerekjáték lesz az otthoni tortakészítés. A
tapadásmentes kapcsos tortaformákkal könnyedén elkészítheted a piskótát a
tortához. A krémmel betöltött tortádat burkold be a szuper minőségű fondant
masszával. Ha szereted a tortaostyákat használni, akkor tökéletes választás ez a
csomag számodra, mert a készletben találsz egy jégzselét is. Tortaostya
kínálatunkat itt tudod megnézni----> Tortaostyák Most kedvezményes
áron 11538 Ft helyett 10615 Ft-ért beszerezheted ezt a szuper tortakészítő
szettet.. A tortakészítő készítő szettben találsz: 1 db 18 cm-es tapadásmentes
kapcsos tortaformát 1 db 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát 1 db
jégzselét 1 db fondant masszát Miért válaszd a tapadásmentes tortaformákat?
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi
színekben tündöklő tortákat készíthetsz! A fondant massza könnyen nyújtható és
simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a
tortaburkolásnak. Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér
fondant masszát. Könnyen formázható , így kiszúrók segítségével gyönyörű
tortadíszeket készíthetsz belőle! Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér
fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, az íze is
nagyon finom. Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz. 1 kg
tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű
szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy
beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. A formix
tortaburkoló massza színezése: A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd
egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni. Gyúrjuk át alaposan, amíg
egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk. Fondant massza használata
tortaburkoláshoz: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.
Megszórjuk étkezési keményítővel . A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk
rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét
megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára
egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt
addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva
óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő
kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől
indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a
tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant
masszát. A lenyúló részeket levágjuk. A fondant massza tárolása: A
megmaradt fondant masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod .
Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza
levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell
hűtőbe tenni Ha a tortaostyát igazán élénkké és széppé akarod tenni,
akkor használj jégzselét! A hidegzselé használata nagyon egyszerű, és
egy doboz zselé 4-5 tortára is elegenedő. A jégzselé használata:
Marcipánnal, fondanttal burkolt tortánál: A tortaostya hátulját kend át
vékonyan jégzselével és illeszd a torta tetejére, majd egy spatula segítségével
kend át vékonyan (1-2 mm vastagságban) a tortaostya tetejét is. Krémes
tortáknál: Nem szükséges a tortaostya alját bekenni a jégzselével, elég csak
a tortára illesztett tortaostya tetejét vékonyan átkenni vele. A
jégzselé használatáról olvashatsz a tortaostya használata című írásunkban is>>
Sokan kérdezik, hogy a jégzselé megegyezik-e a hidegzselével? Igen a
jégzselét (vagy jegzselé ) hidegzselének is szokták hívni. ?Nézd meg a többi
csomagajánlatunkat is, és szerezd be kedvezményes áron a legújabb
cukrászkellékeidet!??
tapadásmentes kapcsos tortaformákkal könnyedén elkészítheted a piskótát a
tortához. A krémmel betöltött tortádat burkold be a szuper minőségű fondant
masszával. Ha szereted a tortaostyákat használni, akkor tökéletes választás ez a
csomag számodra, mert a készletben találsz egy jégzselét is. Tortaostya
kínálatunkat itt tudod megnézni----> Tortaostyák Most kedvezményes
áron 11538 Ft helyett 10615 Ft-ért beszerezheted ezt a szuper tortakészítő
szettet.. A tortakészítő készítő szettben találsz: 1 db 18 cm-es tapadásmentes
kapcsos tortaformát 1 db 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát 1 db
jégzselét 1 db fondant masszát Miért válaszd a tapadásmentes tortaformákat?
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi
színekben tündöklő tortákat készíthetsz! A fondant massza könnyen nyújtható és
simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a
tortaburkolásnak. Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér
fondant masszát. Könnyen formázható , így kiszúrók segítségével gyönyörű
tortadíszeket készíthetsz belőle! Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér
fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, az íze is
nagyon finom. Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz. 1 kg
tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű
szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy
beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. A formix
tortaburkoló massza színezése: A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd
egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni. Gyúrjuk át alaposan, amíg
egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk. Fondant massza használata
tortaburkoláshoz: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.
Megszórjuk étkezési keményítővel . A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk
rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét
megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára
egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt
addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva
óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő
kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől
indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a
tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant
masszát. A lenyúló részeket levágjuk. A fondant massza tárolása: A
megmaradt fondant masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod .
Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza
levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell
hűtőbe tenni Ha a tortaostyát igazán élénkké és széppé akarod tenni,
akkor használj jégzselét! A hidegzselé használata nagyon egyszerű, és
egy doboz zselé 4-5 tortára is elegenedő. A jégzselé használata:
Marcipánnal, fondanttal burkolt tortánál: A tortaostya hátulját kend át
vékonyan jégzselével és illeszd a torta tetejére, majd egy spatula segítségével
kend át vékonyan (1-2 mm vastagságban) a tortaostya tetejét is. Krémes
tortáknál: Nem szükséges a tortaostya alját bekenni a jégzselével, elég csak
a tortára illesztett tortaostya tetejét vékonyan átkenni vele. A
jégzselé használatáról olvashatsz a tortaostya használata című írásunkban is>>
Sokan kérdezik, hogy a jégzselé megegyezik-e a hidegzselével? Igen a
jégzselét (vagy jegzselé ) hidegzselének is szokták hívni. ?Nézd meg a többi
csomagajánlatunkat is, és szerezd be kedvezményes áron a legújabb
cukrászkellékeidet!??
Adatlap
Ár: | 13.993 Ft |
Termék: | Edények / Edénykészletek |
Feladás dátuma: | 2024.11.07 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "18 cm-es, 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaforma, jégzsel" című hirdetést látja. (fent)