Vákuumfóliázó gé
Ezzel a praktikus vákuumfóliázó
géppel egyszerűen megvédheti az
élelmiszereket a kiszáradástól és a
nedvességvesztéstől , csökkentve ezzel az
élelmiszer-romlás esélyét. Az
élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja
frissességét. Ideális  pácolt
húsok és zöldségek
 elkészítéséhez.
Lehetővé teszi, hogy  gyorsan elérje a
többórás pácolás
csodálatos eredményét.  Amikor a
levegőt kiszívják a tartályból, a
hús vagy más termékek felszívják a
tartályban lévő összes fűszert,
és ízük még jobbá válik.
Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt
több órányi hagyományos
pácolás hatását érje el.
Főbb jellemzők: Legyen egészségesebb,
tartósítsa ételeit vegyszermentesen! A
vákuumos technológiának
köszönhetően az ételeket
légmentesen le lehet zárni, tartósságuk
megnő, tovább elállnak a
hűtőben, vagy a fagyasztóban. A lezárt
zöldségek nehezebben veszítik el a bennük
lévő nedvességet, tovább frissek maradnak.
A készételek színét, illatát is
segít megőrizni a vákuumos
tárolás. Ráadásul a lezárt
tasakokban tartott ételek könnyebben és
helytakarékosabban rendszerezhetőek a
hűtőszekrényben. Az ételek
tartósításával nemcsak időt
és pénzt spórolhat meg, de az
ételpazarlás elkerülése a
környezettudatos gondolkodás első
lépése! Tulajdonságok: 10 db speciális
vákuumzacskó a dobozban A zacskók
tetszőleges méretre alakíthatóak Praktikus
kiegészítő hűtéshez és
fagyasztáshoz is Segít frissen tartani az alapanyagokat,
készételeket Megőrzi a zöldségek,
gyümölcsök frissességét,
nedvességtartalmát Használható
egyszerű fóliahegesztőként, és
vákuumcsomagolónak is Környezettudatos,
egészséges gondolkodás Maximális
szélesség: 270 mm Fóliahegesztés
szélessége kb. 1.5 mm Maximálisan
előállítható vákuum: 60kqa 90W
teljesítmény Videók a termékről:
https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc
https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM
géppel egyszerűen megvédheti az
élelmiszereket a kiszáradástól és a
nedvességvesztéstől , csökkentve ezzel az
élelmiszer-romlás esélyét. Az
élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja
frissességét. Ideális  pácolt
húsok és zöldségek
 elkészítéséhez.
Lehetővé teszi, hogy  gyorsan elérje a
többórás pácolás
csodálatos eredményét.  Amikor a
levegőt kiszívják a tartályból, a
hús vagy más termékek felszívják a
tartályban lévő összes fűszert,
és ízük még jobbá válik.
Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt
több órányi hagyományos
pácolás hatását érje el.
Főbb jellemzők: Legyen egészségesebb,
tartósítsa ételeit vegyszermentesen! A
vákuumos technológiának
köszönhetően az ételeket
légmentesen le lehet zárni, tartósságuk
megnő, tovább elállnak a
hűtőben, vagy a fagyasztóban. A lezárt
zöldségek nehezebben veszítik el a bennük
lévő nedvességet, tovább frissek maradnak.
A készételek színét, illatát is
segít megőrizni a vákuumos
tárolás. Ráadásul a lezárt
tasakokban tartott ételek könnyebben és
helytakarékosabban rendszerezhetőek a
hűtőszekrényben. Az ételek
tartósításával nemcsak időt
és pénzt spórolhat meg, de az
ételpazarlás elkerülése a
környezettudatos gondolkodás első
lépése! Tulajdonságok: 10 db speciális
vákuumzacskó a dobozban A zacskók
tetszőleges méretre alakíthatóak Praktikus
kiegészítő hűtéshez és
fagyasztáshoz is Segít frissen tartani az alapanyagokat,
készételeket Megőrzi a zöldségek,
gyümölcsök frissességét,
nedvességtartalmát Használható
egyszerű fóliahegesztőként, és
vákuumcsomagolónak is Környezettudatos,
egészséges gondolkodás Maximális
szélesség: 270 mm Fóliahegesztés
szélessége kb. 1.5 mm Maximálisan
előállítható vákuum: 60kqa 90W
teljesítmény Videók a termékről:
https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc
https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM
Adatlap
Ár: | 5.890 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.04 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Vákuumfóliázó gé" című hirdetést látja. (fent)