6 adagos szilikonos muffin sütőforma
A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát.A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Használati tanácsok:Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy
tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen
kiborulhat belőle a töltelékSütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkalHa hűtött
ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük kiVédjük a szilikon
formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggalA szilikon
formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes
szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően
felszelniA szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet,
ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formábanElső használat
előtt:Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg
mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.Erre
legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A
szilikon sütőformák tisztítása:A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes
őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem
száradnak ki.Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású
tisztítószert.A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot
nem befolyásolja.Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 230şC)
jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket. Anyag:
szilikon Méret: 29,5 x 20 x 3,5 cm Adag: 6 adagos Formaméret: alsó átmérő:
5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: rózsaszín
fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk
pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon
formát.A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és
rugalmasak. Használati tanácsok:Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy
tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen
kiborulhat belőle a töltelékSütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkalHa hűtött
ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük kiVédjük a szilikon
formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggalA szilikon
formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes
szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően
felszelniA szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet,
ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formábanElső használat
előtt:Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg
mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.Erre
legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A
szilikon sütőformák tisztítása:A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes
őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem
száradnak ki.Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású
tisztítószert.A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot
nem befolyásolja.Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 230şC)
jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket. Anyag:
szilikon Méret: 29,5 x 20 x 3,5 cm Adag: 6 adagos Formaméret: alsó átmérő:
5 cm felső átmérő: 7 cm Szín: rózsaszín
Adatlap
Ár: | 2.329 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.12.01 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "6 adagos szilikonos muffin sütőforma" című hirdetést látja. (fent)