![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Kai Tim Mälzer Kamagata kenyérvágó kés
Kai Tim Mälzer Kamagata kenyérvágó kés 23.cmA Tim Malzer Kamagata sorozat
szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek.
A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15)
rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység
jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések
acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi
igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata
karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A
precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem
gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű.
Tökéletes japán minőség és pontosság.A Kai Kamagata kenyérvágó késének mindegy,
hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli
fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan
alkalmas.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind
100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket,
konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos
technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális
elismerését.
szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek.
A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15)
rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység
jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések
acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi
igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata
karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A
precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem
gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű.
Tökéletes japán minőség és pontosság.A Kai Kamagata kenyérvágó késének mindegy,
hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli
fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan
alkalmas.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind
100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket,
konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos
technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális
elismerését.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 37.390 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.09 |
Eddig megtekintették 27 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Kai Tim Mälzer Kamagata kenyérvágó kés" című hirdetést látja. (fent)