Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több
mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez
elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. Kovasav tartalma pedig
a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.