A kapszaicint sokan a csípős paprikával azonosítják, hiszen ez a különleges
anyag a paprika termésének belső bordáiban található. A kapszaicin mértéke (amit
az ún. Scoville-skála mér) meghatározza az adott paprika típusát és erősségét. A
kapszaicin tulajdonságai közé tartozik, hogy bőrrel...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.