Az agaragar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya. Az agaragar port tengeri
vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják. Semleges
ízű színtelen zselésítő, és ugyanúgy zselésít, mint a zselatin, de növényi
eredetű. Készíthetünk vele lekvárokat, zseléket, krémeket,...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.