
Bio menü bio kendermag fehérje por 250 g
Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális
aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az
omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő
fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék
könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat
tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok
azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos
élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel
válogatják ki, majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól
elválasszák, majd pasztát képeznek belőle. Miután a paszta megszáradt, ez lesz
az alapja a kenderpornak. A kenderport a száltartalom csökkentése érdekében
szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje. A bio kenderfehérje magas
fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az
élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a
8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell
magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg
vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és
az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az
aktív életmódot folytatók között. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
20-30 g 1 adag naponta, folyadékba vagy ételbe keverve Tárolás:
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve Összetevők: 100% bio kendermag
aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az
omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő
fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék
könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat
tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok
azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos
élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel
válogatják ki, majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól
elválasszák, majd pasztát képeznek belőle. Miután a paszta megszáradt, ez lesz
az alapja a kenderpornak. A kenderport a száltartalom csökkentése érdekében
szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje. A bio kenderfehérje magas
fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az
élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a
8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell
magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg
vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és
az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az
aktív életmódot folytatók között. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
20-30 g 1 adag naponta, folyadékba vagy ételbe keverve Tárolás:
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve Összetevők: 100% bio kendermag

Adatlap
Ár: | 2.572 Ft |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2025.04.05 |
Eddig megtekintették 21 alkalommal |
A hirdető adatai

Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Bio menü bio kendermag fehérje por 250 g" című hirdetést látja. (fent)