A vörös rizs rendkívül népszerű étellé vált az utóbbi időkben. Ezt a rizsfajtát
erjesztéssel állítják elő a Monascus Purpureus, vagyis a közönséges vörös
élesztőgomba segítségével. Ez egy ősi módszer, melyet már Japánban is
használtak. Ma a vörös rizs használata igen elterjedt a...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.