A fermentált Kajszis csalamádéban visszaköszön az ismerős csalamádé íz, és mégis
van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat
(káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy jó adag aszalt
sárgabarack egészíti ki, ami egyrészt az erjedést segíti, másrészt...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.