Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell
pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez
(tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos
információ: az emberi szervezet az L-aszkorbinsavat tudja...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.