Kalcium-D-Glukarát, kalciumformájú D-glucaric savat tartalmaz. Ezt a savat,
természetes úton kis mennyiségben a szervezet is termeli. Glucaric sav,
megtalálható sok gyümölcsben és zöldségben,mint például alma, narancs, brokkoli,
burgonya és brussel kel. Tudományos vizsgálatok azt igazolják, hogy...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.