Betöltés...

Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g

A borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló
aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból
csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az
esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96 százalékát
tartalmazza a borsófehérje. (Protein and Amino acid requirements in human
nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical
Report Series 935, 2007). A borsófehérje további különlegessége, hogy egy
szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt
az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés
is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a
kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen
kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a
koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid
prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét. A borsófehérje
arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a kazein
arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90 százalék (az alap anyag vonatkozik),
míg emészthetősége 98 százalékos (Pr Tomé (INRA Paris), 2002). A magas fehérje
és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje
tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a
hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír-
és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik
legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan
csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos
kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project
Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and
Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008). A
termék: - Szója mentes - Glutén mentes - Tejmentes - Tojásmentes - GMO mentes -
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz - Hozzáadott aromát nem tartalmaz - Hozzáadott
mesterséges édesítőt nem tartalmaz Összetétel csokoládé íz esetén: borsó fehérje
izolátum, holland feldolgozású kakaó (10-12 százalék), édesítő: stevia (steviol
glikozidokat tartalmaz). Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 200 ml
vízben vagy egyéb kedvelt folyadékban. Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró,
hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék
nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől
elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 1 adag:
25 g Adagok száma: 24 adag Tápanyag összetétel: Adagonként tartalmaz: RI
százalék* Kalória 104 kcal 5 százalék Kalória zsírból 9 kcal - Zsír 1 g 1,5
százalék Ebből telített zsírsavak 0,5g 2,5 százalék Szénhidrát 3 g 2 százalék
ebből cukor 0,3 g 0,3 százalék ebből élelmi rost 0,5 g - Nátrium** 25 mg 1
százalék Fehérje 19 g 36 százalék *RI százalék: Referencia beviteli érték egy
átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal) **Az élelmiszer kizárólag a
nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót Minőségét megőrzi: lásd a
csomagoláson.

Tovább
Adatlap
Ár: 4.068 Ft
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g
Lehetőségek
Megosztók

Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g" című hirdetést látja. (fent)



A fokhagyma jellegzetes szagát adó, értékes kéntartalmú vegyületeinek köszönheti baktérium- és gombaölő tulajdonságát, valamint a szív- és érrendszerre kifejtett védő hatását. E növény több mint 200 féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet -...