A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának
csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-,
emésztés segítése. A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez,
serkentik az emésztőnedveket (májat, epét,...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.