Betöltés...

Special Mix Etetőanyag Adalék Dán Halliszt 500g

Dán halliszt. min stratégiai takarmány-összetevő A hallisztek és a halolajok a
legértékesebb alapanyagok az akvakultúra és sok szárazföldi állat étrendjében.A
dán halliszt egy szárított, általában tengeri halakból készülő őrlemény, amely
magas tápértékekkel rendelkezik, ezért nagyon vonzó fehérje-kiegészítőként az
akvakultúra és a mezőgazdaság számára. A dán hallisztben található mikroelemek
összetétele, beleértve az aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat,
támogatják az állatok és a tenyésztett halak növekedését és optimális élettani
funkcióit. A dán halliszt tartalmaz: Könnyen emészthető fehérjéket
(68-76%)Specifikus aminosavakat (főleg metionin, lizin)Egészséges, hosszú
szénláncú omega-3 zsírsavakat (főleg EPA, DHA)Esszenciális vitaminokat (főleg D,
B1, B2, B6 és B12)Fontos ásványi anyagokat (főleg kalcium, foszfor, magnézium,
kálium és szelén) Származási ország: Dánia Összetétel:  Friss, nem meghatározott
fajú halból készült halliszt Szín : Barna Nyers fehérje: 69 - 73 % Nyers zsír: 
6 - 12 % : A termékismertetőn lévő adatok legjobb tudásunk alapján készültek, de
az összes utasítás, javaslat fenntartással kezelendő. Ha a felhasználás nem a
megfelelő körülmények között zajlik, a gyártó nem vállal felelősséget az emiatt
keletkező kárért vagy sérülésé rt.Kiszerelése:500g

Tovább
Adatlap
Ár: 999 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2025.01.19
Eddig megtekintették 45 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Special Mix Etetőanyag Adalék Dán Halliszt 500g
Lehetőségek
Megosztók

Horgászáshoz rovaton belül a(z) "Special Mix Etetőanyag Adalék Dán Halliszt 500g" című hirdetést látja. (fent)



Az x-press jigfejek a legjobb minőségű, válogatott Kamatsu horgokra épülnek. A penge speciális, kettős kovácsolási folyamata könnyedén horogra akaszt bármilyen halat. A csalit egy profilozott drót tartja a helyén, és keskeny, karcsú csalival is fel lehet szerelni, anélkül, hogy félni kellene az...