Csalizáshoz használva, a horog alá, hajszálelőkére felfűzve elsősorban nagyobb
testű pontyokra és amurokra számíthatunk, amik imádják ropogtatni ezt a
csemegét.Már az 1980-as években kimutatták a gumók glükóz (szőlőcukor) és xilóz
tartalmát. További fontos összetevői: A, D2, E, B1 vitamin;...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.