Hamburger húspogácsa készítő
Készítsd el a tökéletes húspogácsát a hamburgeredbe. ? Kerek töltött húsok
készíthetőek a formával egyszerűen. ? Tapadásmentes könnyen kivehető belőle az
elkészített húspogácsa. ? Tökéletes ajándék is lehet a hamburgerezés
szerelmeseinek és az otthoni konyhamestereknek. Készítsd el ezzel a formázóval a
tökéletes húspogácsát a hamburgeredbe. A formázó méretezésének köszönhetően
mostantól nem fasírtokat, hanem végre igazi hamburgerbe való lapos és kellő
vastagságú húspogácsákat készíthetsz! A kis alap a mini burger húspogikhoz a
nagy alap, pedig a nagyobb vagy töltött hamburger pogácsák elkészítésében lesz
majd segítségedre. Fontos, hogy milyen vastagok a húspogácsák, mert sütés közben
ezek összemennek! Ezzel a szettel kb: 10x3 cm a nagyobb, míg a mini húspogácsák
esetén kb: 7x2 cm-es méretű húsikat formázhatsz. Használata egyszerű. Csak tedd
bele a darált húst (és ízlés szerint tegyél a közepébe zöldséget, sajtot és fedd
le ismét darált hússal a tetejét) majd nyomd meg a préssel majd a kivehető
aljával vedd ki a formából. Tipp: Mielött a darát húst a burgerprésbe tennéd
előtte kicsit gyúrd azért össze, és így biztosan nem fog a kész hamburger
pogácsa szét esni. Az elkészült húspogácsát könnyen ki tudod venni a kivehető
alsó résznek köszönhetően, és nem tapad, ezért nem kell aggódnod, hogy a
gondosan elkészített húspogikat újra kellene gyártanod. Tipp: A hamburger hús
akkor a legjobb, ha a hús omlós és szaftos ezért a legideálisabb a 20%
zsírtartalmú marhahús, de persze választhatsz sertés vagy bárány húst is. A már
elkészített húsba tehetsz sajtot, reszelt parmezánt, zöldségeket, és ízesítheted
a saját íz világodnak megfelelőn sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával. Sózni
igazából csak már közvetlenül a sütés előtt érdemes, mert így a hús nem szárad
ki. Sütés előtt 1 órát azért érdemes várni, hogy az ízek jól összeérjenek. A
húspogácsákat addig süsd mindkét oldalán amíg belül már nem rózsaszín Kb 5-6
perc magas hőfokon, vagy 7-9 perc közepes hőfokon. ? NÉZD MEG A VIDEÓT IS!
Otthoni hamburger sütögetéshez, tavaszi - őszi grillezéshez ideális kiegészítő.
Tökéletes ajándék is lehet a hamburgerezés szerelmeseinek és az otthoni
konyhamestereknek. Készíthetsz vele különböző töltött húsokat is csak a képzelet
szab határt, mik kerülnek ki a kezeid közül.
készíthetőek a formával egyszerűen. ? Tapadásmentes könnyen kivehető belőle az
elkészített húspogácsa. ? Tökéletes ajándék is lehet a hamburgerezés
szerelmeseinek és az otthoni konyhamestereknek. Készítsd el ezzel a formázóval a
tökéletes húspogácsát a hamburgeredbe. A formázó méretezésének köszönhetően
mostantól nem fasírtokat, hanem végre igazi hamburgerbe való lapos és kellő
vastagságú húspogácsákat készíthetsz! A kis alap a mini burger húspogikhoz a
nagy alap, pedig a nagyobb vagy töltött hamburger pogácsák elkészítésében lesz
majd segítségedre. Fontos, hogy milyen vastagok a húspogácsák, mert sütés közben
ezek összemennek! Ezzel a szettel kb: 10x3 cm a nagyobb, míg a mini húspogácsák
esetén kb: 7x2 cm-es méretű húsikat formázhatsz. Használata egyszerű. Csak tedd
bele a darált húst (és ízlés szerint tegyél a közepébe zöldséget, sajtot és fedd
le ismét darált hússal a tetejét) majd nyomd meg a préssel majd a kivehető
aljával vedd ki a formából. Tipp: Mielött a darát húst a burgerprésbe tennéd
előtte kicsit gyúrd azért össze, és így biztosan nem fog a kész hamburger
pogácsa szét esni. Az elkészült húspogácsát könnyen ki tudod venni a kivehető
alsó résznek köszönhetően, és nem tapad, ezért nem kell aggódnod, hogy a
gondosan elkészített húspogikat újra kellene gyártanod. Tipp: A hamburger hús
akkor a legjobb, ha a hús omlós és szaftos ezért a legideálisabb a 20%
zsírtartalmú marhahús, de persze választhatsz sertés vagy bárány húst is. A már
elkészített húsba tehetsz sajtot, reszelt parmezánt, zöldségeket, és ízesítheted
a saját íz világodnak megfelelőn sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával. Sózni
igazából csak már közvetlenül a sütés előtt érdemes, mert így a hús nem szárad
ki. Sütés előtt 1 órát azért érdemes várni, hogy az ízek jól összeérjenek. A
húspogácsákat addig süsd mindkét oldalán amíg belül már nem rózsaszín Kb 5-6
perc magas hőfokon, vagy 7-9 perc közepes hőfokon. ? NÉZD MEG A VIDEÓT IS!
Otthoni hamburger sütögetéshez, tavaszi - őszi grillezéshez ideális kiegészítő.
Tökéletes ajándék is lehet a hamburgerezés szerelmeseinek és az otthoni
konyhamestereknek. Készíthetsz vele különböző töltött húsokat is csak a képzelet
szab határt, mik kerülnek ki a kezeid közül.
Adatlap
Ár: | 3.390 Ft |
Termékek: | Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok |
Feladás dátuma: | 2024.12.06 |
Eddig megtekintették 41 alkalommal |
A hirdető adatai
Háztartási gép rovaton belül a(z) "Hamburger húspogácsa készítő" című hirdetést látja. (fent)