
MPM PSC-31/B fóliahegesztő suos vide
Tulajdonságok Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép Műszaki adatok
220-240V 50Hz Teljesítmény: 100 W Kábel hossz: 1,2 m Elektronikus
vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákuumszint tömítési idő.
Csúszásgátló gumi lábak Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a
külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb.
(tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak
formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x
600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide
módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca
integrált fóliavágó A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy
innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és
szaftos ételeik elkészítéséhez. A készülék módszerének lényege, hogy az
alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt
tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos
hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel
élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és
minőségű végtermék. Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és
természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az
edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési
hőmérsékletet. A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI Az így elkészített étel sütési
vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott 30-40%-ról 3-5%-ra
csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy
elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen
elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így
bármikor gyorsan elkészíthető. FUNKCIÓI Elektronikus vezérlő panel LED
indikátorok 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására 2- szakaszban
állítható tömítő Integrált kés a fólia vágásához Fólia tartó tálca Hangjelzés
a munka befejezésekor Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is Funkció: A fóliatömlőt recézett
(dombornyomott) méretek. 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous
vide Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36) A főzés manapság
művészet. A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és
állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész
tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam
Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember
munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély.
Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés
bátorsága jellemzi. Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze
magát mesternek a konyhájában.
220-240V 50Hz Teljesítmény: 100 W Kábel hossz: 1,2 m Elektronikus
vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákuumszint tömítési idő.
Csúszásgátló gumi lábak Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a
külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb.
(tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak
formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x
600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide
módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca
integrált fóliavágó A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy
innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és
szaftos ételeik elkészítéséhez. A készülék módszerének lényege, hogy az
alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt
tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos
hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel
élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és
minőségű végtermék. Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és
természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az
edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési
hőmérsékletet. A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI Az így elkészített étel sütési
vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott 30-40%-ról 3-5%-ra
csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy
elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen
elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így
bármikor gyorsan elkészíthető. FUNKCIÓI Elektronikus vezérlő panel LED
indikátorok 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására 2- szakaszban
állítható tömítő Integrált kés a fólia vágásához Fólia tartó tálca Hangjelzés
a munka befejezésekor Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is Funkció: A fóliatömlőt recézett
(dombornyomott) méretek. 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous
vide Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36) A főzés manapság
művészet. A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és
állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész
tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam
Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember
munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély.
Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés
bátorsága jellemzi. Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze
magát mesternek a konyhájában.

Adatlap
Ár: | 44.500 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Feladás dátuma: | 2025.03.01 |
Eddig megtekintették 17 alkalommal |
A hirdető adatai

Háztartási felszerelések rovaton belül a(z) "MPM PSC-31/B fóliahegesztő suos vide" című hirdetést látja. (fent)