
NATURA ÁRPALISZT 500G
Ezt a keveréket vékonyra kiterítve, nyújtva, forró köveken, vagy forró hamuban
megszárítják, illetve sütik. Teljeskiörlésű kenyéralapanyag Az ősi irodalmi
termékek közül a legkiemelkedőbb a Biblia, melyben több utalás is található az
árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a
lepény. Ezt a keveréket vékonyra kiterítve, nyújtva, forró köveken, vagy forró
hamuban megszárítják, illetve sütik. Az árpa pelyhesített formája a laposra
préselt mag, melyben ? hasonlóan a többi gabonafélék pelyheihez ? benne
található a teljes mag, minden összetevőjével együtt. A fentebb említett keleti,
vagy Közel-Keleti népeknél alapvető kenyér árpából készül. Ezt a terméket az
árpa hűsítő hatása miatt fogyasztják. Az árpa igen gazdag keményítőben,
cukrokban, fehérjékben, vitaminokban (A, B1, B2, B5, B6, E) és ásványi
anyagokban (kalcium, kálium, foszfor, szilícium, vas), nátriumban viszont
szegény. A reformtáplálkozás többek között a müzliben is felhasználja egyik
összetevőként az árpapelyhet. Ha könnyű tésztát szeretnénk kapni, akkor az
alapanyagokba egy késhegynyi sütőport vagy szódabikarbónát tegyünk. Teljes
kiőrlésű árpaliszt. Árpaliszt elkészítése Lepénykenyér készítéséhez és
kenyérsütéshez való lisztkeverékekbe. Átlagos tápérték 100 g termékben energia
1457 kJ (348 kcal) fehérje 12,7 g szénhidrát 69 g zsír 1,5 g Dénes-Natura
Árpaliszt kiszerelése: 500g/csomag
megszárítják, illetve sütik. Teljeskiörlésű kenyéralapanyag Az ősi irodalmi
termékek közül a legkiemelkedőbb a Biblia, melyben több utalás is található az
árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a
lepény. Ezt a keveréket vékonyra kiterítve, nyújtva, forró köveken, vagy forró
hamuban megszárítják, illetve sütik. Az árpa pelyhesített formája a laposra
préselt mag, melyben ? hasonlóan a többi gabonafélék pelyheihez ? benne
található a teljes mag, minden összetevőjével együtt. A fentebb említett keleti,
vagy Közel-Keleti népeknél alapvető kenyér árpából készül. Ezt a terméket az
árpa hűsítő hatása miatt fogyasztják. Az árpa igen gazdag keményítőben,
cukrokban, fehérjékben, vitaminokban (A, B1, B2, B5, B6, E) és ásványi
anyagokban (kalcium, kálium, foszfor, szilícium, vas), nátriumban viszont
szegény. A reformtáplálkozás többek között a müzliben is felhasználja egyik
összetevőként az árpapelyhet. Ha könnyű tésztát szeretnénk kapni, akkor az
alapanyagokba egy késhegynyi sütőport vagy szódabikarbónát tegyünk. Teljes
kiőrlésű árpaliszt. Árpaliszt elkészítése Lepénykenyér készítéséhez és
kenyérsütéshez való lisztkeverékekbe. Átlagos tápérték 100 g termékben energia
1457 kJ (348 kcal) fehérje 12,7 g szénhidrát 69 g zsír 1,5 g Dénes-Natura
Árpaliszt kiszerelése: 500g/csomag

Adatlap
Ár: | 664 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.03.01 |
Eddig megtekintették 106 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA ÁRPALISZT 500G" című hirdetést látja. (fent)