
DÉNES-NATURA BURGONYALISZT 500G
A burgonya pelyhesített változatából a finomabb szemcseméretű részt kirostálva,
liszthez hasonló állagú terméket kapunk, melyet például pékáruhoz lehet
sokoldalúan felhasználni. Burgonyaliszt ? Sokoldalú konyhai alapanyag A
burgonyaliszt egy gluténmentes, finomra őrölt alapanyag, amely a burgonya
szárításával és őrlésével készül. Kiválóan alkalmas sűrítésre, tészták
készítésére és süteményekhez, de akár ropogós panírokhoz is. Remek választás, ha
könnyű, levegős textúrát szeretnél elérni, vagy ha gluténmentes alternatívát
keresel hagyományos lisztek helyett. Felhasználási tippek: Sűrítéshez: Használj
1-2 evőkanálnyi burgonyalisztet levesek, mártások vagy főzelékek besűrítéséhez.
Elég gyorsan sűrít, ezért folyamatos keverés mellett add hozzá. Könnyű
tésztákhoz: Süteményekben és piskótákban isteni puha állagot ad, ha a búzaliszt
egy részét helyettesíted vele. Panírozáshoz: Halak, csirkék vagy zöldségek
panírozásánál ropogós, aranybarna réteget kapsz. Gyors recept: Burgonyás
palacsinta Keverj össze 2 tojást, 1 dl tejet, 2 evőkanál burgonyalisztet, egy
csipet sót és egy kevés aprított zöldfűszert. Serpenyőben süsd ki vékony
rétegekben, ízlés szerint töltsd sajttal vagy zöldségekkel. Próbáld ki a
burgonyalisztet, és varázsolj könnyed, ízletes ételeket a konyhában! A
burgonyaliszt adagolási javaslata (egy csapott evőkanál ~10g) krémekhez: 1 liter
folyadékhoz 60g burgonyaliszt szószokhoz, levesekhez: 40g burgonyaliszt
Dénes-Natura burgonyaliszt kiszerelése: 500g
liszthez hasonló állagú terméket kapunk, melyet például pékáruhoz lehet
sokoldalúan felhasználni. Burgonyaliszt ? Sokoldalú konyhai alapanyag A
burgonyaliszt egy gluténmentes, finomra őrölt alapanyag, amely a burgonya
szárításával és őrlésével készül. Kiválóan alkalmas sűrítésre, tészták
készítésére és süteményekhez, de akár ropogós panírokhoz is. Remek választás, ha
könnyű, levegős textúrát szeretnél elérni, vagy ha gluténmentes alternatívát
keresel hagyományos lisztek helyett. Felhasználási tippek: Sűrítéshez: Használj
1-2 evőkanálnyi burgonyalisztet levesek, mártások vagy főzelékek besűrítéséhez.
Elég gyorsan sűrít, ezért folyamatos keverés mellett add hozzá. Könnyű
tésztákhoz: Süteményekben és piskótákban isteni puha állagot ad, ha a búzaliszt
egy részét helyettesíted vele. Panírozáshoz: Halak, csirkék vagy zöldségek
panírozásánál ropogós, aranybarna réteget kapsz. Gyors recept: Burgonyás
palacsinta Keverj össze 2 tojást, 1 dl tejet, 2 evőkanál burgonyalisztet, egy
csipet sót és egy kevés aprított zöldfűszert. Serpenyőben süsd ki vékony
rétegekben, ízlés szerint töltsd sajttal vagy zöldségekkel. Próbáld ki a
burgonyalisztet, és varázsolj könnyed, ízletes ételeket a konyhában! A
burgonyaliszt adagolási javaslata (egy csapott evőkanál ~10g) krémekhez: 1 liter
folyadékhoz 60g burgonyaliszt szószokhoz, levesekhez: 40g burgonyaliszt
Dénes-Natura burgonyaliszt kiszerelése: 500g

Adatlap
Ár: | 1.695 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.07.29 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "DÉNES-NATURA BURGONYALISZT 500G" című hirdetést látja. (fent)