DÉNES NATURA BURGONYAKEMÉNYÍTŐ 500G
A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek
étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran
használják finom dúsítóanyagként. A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya
őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló
készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom dúsítóanyagként.
Ételsűrítő főzéskor, sütéskor 40 C-on kezdődik meg a keményítő csirizesedése
amely 60-90 C között leáll, a csirizesedést megelőzően a keményítő erősen
megduzzad, amikor a fehérje koagulál és a magába zárt vizet leadja ezt a
keményítő veszi fel a csirizesedés folyamán. Konyhai felhasználásban sűrítéskor
a kukoricakeményítőt hideg folyadékkal kikerd ki, majd kis adagokban csurgasd a
forró közegbe, míg az ben nem sűrűsödik. A sütemény tésztája jobban megtartja az
állagát, és különösen könnyű és omlós lesz általa. Az étkezési keményítőt kis
százalékban a liszttel mindig alaposan el kell keverned és át kell szitálni!
Étkezési keményítő sokoldalúan felhasználható, egészséges alapanyag a konyhában,
így felhasználható: levesek, mártások, öntetek és desszertek sűrítéséhez
helyettesíti a rántást ételeinkben, így kevesebb zsiradék kerül ételeinkbe
sütemények, torták és egyéb tésztafélék könnyítéséhez, minőségének javításához
használatával a sütemény jobban megtartja formáját krémek, pudingok
elkészítéséhez. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1360 kJ (320 kcal),
fehérje 0 g, szénhidrát 80 g, zsír 0 g A burgonyakeményítő felhasználása
Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Dénes-Natura burgonyakeményítő kiszerelése: 500 g
étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran
használják finom dúsítóanyagként. A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya
őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló
készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom dúsítóanyagként.
Ételsűrítő főzéskor, sütéskor 40 C-on kezdődik meg a keményítő csirizesedése
amely 60-90 C között leáll, a csirizesedést megelőzően a keményítő erősen
megduzzad, amikor a fehérje koagulál és a magába zárt vizet leadja ezt a
keményítő veszi fel a csirizesedés folyamán. Konyhai felhasználásban sűrítéskor
a kukoricakeményítőt hideg folyadékkal kikerd ki, majd kis adagokban csurgasd a
forró közegbe, míg az ben nem sűrűsödik. A sütemény tésztája jobban megtartja az
állagát, és különösen könnyű és omlós lesz általa. Az étkezési keményítőt kis
százalékban a liszttel mindig alaposan el kell keverned és át kell szitálni!
Étkezési keményítő sokoldalúan felhasználható, egészséges alapanyag a konyhában,
így felhasználható: levesek, mártások, öntetek és desszertek sűrítéséhez
helyettesíti a rántást ételeinkben, így kevesebb zsiradék kerül ételeinkbe
sütemények, torták és egyéb tésztafélék könnyítéséhez, minőségének javításához
használatával a sütemény jobban megtartja formáját krémek, pudingok
elkészítéséhez. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1360 kJ (320 kcal),
fehérje 0 g, szénhidrát 80 g, zsír 0 g A burgonyakeményítő felhasználása
Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Dénes-Natura burgonyakeményítő kiszerelése: 500 g
Adatlap
Ár: | 900 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.23 |
Eddig megtekintették 87 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DÉNES NATURA BURGONYAKEMÉNYÍTŐ 500G" című hirdetést látja. (fent)