Nature Cookta Parajdi étkezési só (1000 g)
A jó minőségű só szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól elsősorban azt
lényeges elmondani, hogy vízháztartásunk alapvetően fontos szabályozója.
Kiválasztó rendszerünknek, a vesének is nagy szüksége van a sóra, hiszen ennek
segítségével tudnak távozni szervezetünkből azok az ott felhalmozódott savak,
amelyek károsak, vagy egyszerűen csak feleslegesek számunkra a további
felhasználás során. A méreganyagok a nem megfelelő mennyiségű só fogyasztásával
nem ürülnek megfelelően, pedig pontosan ennek a tulajdonságának köszönhetően
említhetjük a sót természetes antioxidánsként. Rengeteg pozitív élettani
tulajdonsággal rendelkezik, melyek miatt valóban érdemes használni minden nap.
Sejtjeink hidroelektromos energia fejlesztésében is nagy a szerepe, hiszen a só
az az eszköz, amely sejtjeinkhez az elektromos áramot szállítja. Ezen felül
segít a sejtek összeköttetésében, és a szervezetbe juttatott információk
feldolgozásában. Főzéskor, sütéskor ízesíthetjük vele ételeinket, nyugodtan
használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett. Körülbelül ugyanannyi
sótartalommal rendelkezik mindkettő, de a parajdi só természetes tisztaságú, nem
jódozott, és nem is tisztított. Ételeink ízesítése mellett kiválóan alkalmazható
párologtatáshoz, inhaláláshoz is. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy
megfelelő mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink során. Elengedhetetlen,
szerves része táplálkozásunknak, amelynek nagyszerű élettani hatásait biztosan
hamar érezni fogjuk, ha kicsit is odafigyelünk só bevitelünkre. Az emberi
szervezet alapvetően vízből és sóból áll, és mindkettő pótlására egyaránt
szükség van. Ha pedig lehetőségünk van arra, hogy igazán egészséges alternatívát
válasszunk, ne halasszuk el. Kiváló megoldást kínál erre a Nature Cookta Parajdi
só folyamatos használata. Háztartásunkban leggyakrabban a tisztított konyhai
sóval találkozunk, ám a természetes, emberi kéz által sokáig érintetlen
helyekről származó sófajtáknak sokkal több pozitív tulajdonsága van, mint
tisztított társainak. A Nature Cookta Étkezési Parajdi só Erdélyben,
természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott só, amely
megőrizte eredeti, tiszta, természetes mivoltát. Az Ősóceán kiszáradásakor
keletkezett só magas ásványi anyag-, és nyomelem tartalommal rendelkezik, mely
egyben nagyon jó minőségű is. Az egyik legjobb hatású sóban 84-féle ásványi
anyagot és nyomelemet találunk, mindemellett pedig 97%-os a NaCl tartalma,
valamint 1% alatti kálium klorid tartalma teszi csábítóvá. Már önmagában csábító
a tény, hogy egy, az Ősóceán kiszáradása óta a természet tisztaságában megbúvó,
alapvető ásványi anyag és nyomelem kincsesbányáról van szó, de még többet tesz
különlegességéhez, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítva,
megtartva ezzel is a lehető legtermészetesebb létét, tulajdonságait. Használjunk
a hagyományos, asztali só helyett Nature Cookta Étkezési Parajdi só-t, ha fontos
számunkra egészségünk.
lényeges elmondani, hogy vízháztartásunk alapvetően fontos szabályozója.
Kiválasztó rendszerünknek, a vesének is nagy szüksége van a sóra, hiszen ennek
segítségével tudnak távozni szervezetünkből azok az ott felhalmozódott savak,
amelyek károsak, vagy egyszerűen csak feleslegesek számunkra a további
felhasználás során. A méreganyagok a nem megfelelő mennyiségű só fogyasztásával
nem ürülnek megfelelően, pedig pontosan ennek a tulajdonságának köszönhetően
említhetjük a sót természetes antioxidánsként. Rengeteg pozitív élettani
tulajdonsággal rendelkezik, melyek miatt valóban érdemes használni minden nap.
Sejtjeink hidroelektromos energia fejlesztésében is nagy a szerepe, hiszen a só
az az eszköz, amely sejtjeinkhez az elektromos áramot szállítja. Ezen felül
segít a sejtek összeköttetésében, és a szervezetbe juttatott információk
feldolgozásában. Főzéskor, sütéskor ízesíthetjük vele ételeinket, nyugodtan
használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett. Körülbelül ugyanannyi
sótartalommal rendelkezik mindkettő, de a parajdi só természetes tisztaságú, nem
jódozott, és nem is tisztított. Ételeink ízesítése mellett kiválóan alkalmazható
párologtatáshoz, inhaláláshoz is. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy
megfelelő mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink során. Elengedhetetlen,
szerves része táplálkozásunknak, amelynek nagyszerű élettani hatásait biztosan
hamar érezni fogjuk, ha kicsit is odafigyelünk só bevitelünkre. Az emberi
szervezet alapvetően vízből és sóból áll, és mindkettő pótlására egyaránt
szükség van. Ha pedig lehetőségünk van arra, hogy igazán egészséges alternatívát
válasszunk, ne halasszuk el. Kiváló megoldást kínál erre a Nature Cookta Parajdi
só folyamatos használata. Háztartásunkban leggyakrabban a tisztított konyhai
sóval találkozunk, ám a természetes, emberi kéz által sokáig érintetlen
helyekről származó sófajtáknak sokkal több pozitív tulajdonsága van, mint
tisztított társainak. A Nature Cookta Étkezési Parajdi só Erdélyben,
természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott só, amely
megőrizte eredeti, tiszta, természetes mivoltát. Az Ősóceán kiszáradásakor
keletkezett só magas ásványi anyag-, és nyomelem tartalommal rendelkezik, mely
egyben nagyon jó minőségű is. Az egyik legjobb hatású sóban 84-féle ásványi
anyagot és nyomelemet találunk, mindemellett pedig 97%-os a NaCl tartalma,
valamint 1% alatti kálium klorid tartalma teszi csábítóvá. Már önmagában csábító
a tény, hogy egy, az Ősóceán kiszáradása óta a természet tisztaságában megbúvó,
alapvető ásványi anyag és nyomelem kincsesbányáról van szó, de még többet tesz
különlegességéhez, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítva,
megtartva ezzel is a lehető legtermészetesebb létét, tulajdonságait. Használjunk
a hagyományos, asztali só helyett Nature Cookta Étkezési Parajdi só-t, ha fontos
számunkra egészségünk.
Adatlap
Ár: | 761 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 62 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Parajdi étkezési só (1000 g)" című hirdetést látja. (fent)