
Forpro lazac saját levében 170 g
Forpro lazac saját levében 170 g Forpro SALMON in own sauce - 170g Tökéletes
étkezés, gyors protein bomba edzés után vagy a napszak bármely időszakában. A
FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac
filé termékét, szénhidrát mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi
vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú
láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások
közé tartozik. Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös
színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot
kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát.
Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a
legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját
csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega
zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom. Astaxantin tartalommal a gyulladások és
infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban.
Káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
Hatással lehet a testsúly csökkentésre. Ízletes, sokoldalúan elkészíthető,
próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe,
tésztákhoz, levesekbe és salátákba. Jellemzők: Felbontás után azonnali
fogyasztásra alkalmas Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és
tartósítószermentes Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási
hőmérséklet 0°C - 25°C, Kiszerelés: 170 g 100 g RI%*
Energia érték 767 kJ (162 kcal) 8% Zsír ebből
telített zsírsav ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak ebből többszörösen
telítetlen zsírsavak 10 g 2,8 g 1,4 g 1,7 g 14% 14% -%
-% Szénhidrát ebből cukor 0 g 0 g -% -%
Fehérje 18 g 36% Só 1,2 g 20% *% RI -
referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára
étkezés, gyors protein bomba edzés után vagy a napszak bármely időszakában. A
FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac
filé termékét, szénhidrát mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi
vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú
láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások
közé tartozik. Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös
színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot
kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát.
Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a
legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját
csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega
zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom. Astaxantin tartalommal a gyulladások és
infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban.
Káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
Hatással lehet a testsúly csökkentésre. Ízletes, sokoldalúan elkészíthető,
próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe,
tésztákhoz, levesekbe és salátákba. Jellemzők: Felbontás után azonnali
fogyasztásra alkalmas Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és
tartósítószermentes Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási
hőmérséklet 0°C - 25°C, Kiszerelés: 170 g 100 g RI%*
Energia érték 767 kJ (162 kcal) 8% Zsír ebből
telített zsírsav ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak ebből többszörösen
telítetlen zsírsavak 10 g 2,8 g 1,4 g 1,7 g 14% 14% -%
-% Szénhidrát ebből cukor 0 g 0 g -% -%
Fehérje 18 g 36% Só 1,2 g 20% *% RI -
referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára

Adatlap
Ár: | 1.470 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.11 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Forpro lazac saját levében 170 g" című hirdetést látja. (fent)