
Bio menü bio perui kakaóvaj tallér 125 g
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és
aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle
antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott
kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet,
mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel
szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük
csökkentése érdekében. A kakaóvaj nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat,
amelyek egészséges savakból származnak - sztearinsavból és palmitinból. A
kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék,
melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab
átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően
hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj,
amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj
elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz. Felhasználható
sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is
készíthető belőle. A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban,
vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes
hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük. Egyike a legstabilabb,
magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal
felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr
puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is
megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek
hatóanyagaiként. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio
hántolt kakaóbab (theobroma cacao)
aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle
antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott
kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet,
mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel
szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük
csökkentése érdekében. A kakaóvaj nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat,
amelyek egészséges savakból származnak - sztearinsavból és palmitinból. A
kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék,
melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab
átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően
hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj,
amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj
elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz. Felhasználható
sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is
készíthető belőle. A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban,
vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes
hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük. Egyike a legstabilabb,
magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal
felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr
puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is
megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek
hatóanyagaiként. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio
hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

Adatlap
Ár: | 4.174 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.24 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio menü bio perui kakaóvaj tallér 125 g" című hirdetést látja. (fent)