![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Nature Cookta Pektin 80g
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A
legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez,
ha a növényi pNature Cookta Pektin 80g terméket is adagolunk hozzá. Ezzel a
természetes sűrítőszerrel/ adalékanyaggal többé nem ördöngősség a lekvárfőzés
sem. Házilag készített gumicukorral kedveskedhetünk szeretteinknek, ha a Nature
Cookta Special Pektint beszerezzük. Segítségével a lekvárfőzés is lerövidíthető,
a hozzáadott édesítő pedig csökkenthető. A gyorsabb elkészítés lehetővé teszi,
hogy a gyümölcsök tápértéküket is koncentráltabban megőrizzék. A pektin
előfordulása: A növényi, természetes eredetű pektint kiváló sűrítőanyagként
tartják számon. Koncentrációja más és más a különböző gyümölcsöknél. A kevésbé
rostos gyümölcsök (málna, ribizli, eper) kevesebbet rejtenek magukban, mint a
birsalma, szilva vagy a sárgabarack. Az élelmiszeriparban előszeretettel
alkalmazzák az éretlenebb gyümölcsöket (savanykás almát), melyeknek a
pektintartalma is még magasabb. Az érési folyamat során ez az érték azonban
folyamatosan csökken. Gyakori a citrusfélékből való előállítása is. Henri
Bracconot által 1825-ben feljegyzett pektin a kocsonyásodásért felel. Ezt a
régiek is felismerték, amikor egy-egy befőzésnél az alacsonyabb
pektin-koncentrációjú gyümölcsökhöz az állag javítása érdekében magasabb
tartalmúakat adtak. A pektin a konyhában: A tartósítás a tartósítószereken és a
technikán is múlik. Ma már olyan fenomenális, természetes eredetű segédanyagok
állnak a rendelkezésünkre, mint a Nature Cookta Special Pektin. A főzési idővel
a gyümölcsök tápanyagértéke csökken. A rövidebb elkészítés miatt ez a termék
megoldást jelenhet erre a problémára. Az egyik leghasznosabb konyhai
alapanyaggal módfelett ízletes lekvárok, dzsemek, zselék készíthetőek. Ez az
értékes heteropoliszacharid lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan elérjük a
kívánt, kocsonyás állagot. Segítségével otthon is elkészíthetjük a gyerekek
kedvencét, a gumicukrot. A pektin fogyasztása nem helyettesíti az egészséges
életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100%
citruspektin A 2019.03.16. és utáni minőségmegőrzési idővel ellátott Nature
Cookta Pektin termék már új alapanyagunk, mely még erősebb zselésítő hatással
rendelkezik, s még gazdaságosabb kiszerelést jelent! Így már kevesebb pektin
hozáadásával is elérhetjük a kívánt állagot. Míg korábban 80 gramm Nature Cookta
Special Pektin körülbelül 11-16 kilogramm gyümölcshöz volt elegendő, addig most
akár 20-25 kg-hoz is elégséges. A felhasznált mennyiség függ személyes
ízlésünktől, hogy milyen állagú finomságot is szeretnénk készíteni, valamint
attól is, hogy milyen gyümölcs a nyersanyagunk hozzá. Kiszerelés: 80 gramm
legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez,
ha a növényi pNature Cookta Pektin 80g terméket is adagolunk hozzá. Ezzel a
természetes sűrítőszerrel/ adalékanyaggal többé nem ördöngősség a lekvárfőzés
sem. Házilag készített gumicukorral kedveskedhetünk szeretteinknek, ha a Nature
Cookta Special Pektint beszerezzük. Segítségével a lekvárfőzés is lerövidíthető,
a hozzáadott édesítő pedig csökkenthető. A gyorsabb elkészítés lehetővé teszi,
hogy a gyümölcsök tápértéküket is koncentráltabban megőrizzék. A pektin
előfordulása: A növényi, természetes eredetű pektint kiváló sűrítőanyagként
tartják számon. Koncentrációja más és más a különböző gyümölcsöknél. A kevésbé
rostos gyümölcsök (málna, ribizli, eper) kevesebbet rejtenek magukban, mint a
birsalma, szilva vagy a sárgabarack. Az élelmiszeriparban előszeretettel
alkalmazzák az éretlenebb gyümölcsöket (savanykás almát), melyeknek a
pektintartalma is még magasabb. Az érési folyamat során ez az érték azonban
folyamatosan csökken. Gyakori a citrusfélékből való előállítása is. Henri
Bracconot által 1825-ben feljegyzett pektin a kocsonyásodásért felel. Ezt a
régiek is felismerték, amikor egy-egy befőzésnél az alacsonyabb
pektin-koncentrációjú gyümölcsökhöz az állag javítása érdekében magasabb
tartalmúakat adtak. A pektin a konyhában: A tartósítás a tartósítószereken és a
technikán is múlik. Ma már olyan fenomenális, természetes eredetű segédanyagok
állnak a rendelkezésünkre, mint a Nature Cookta Special Pektin. A főzési idővel
a gyümölcsök tápanyagértéke csökken. A rövidebb elkészítés miatt ez a termék
megoldást jelenhet erre a problémára. Az egyik leghasznosabb konyhai
alapanyaggal módfelett ízletes lekvárok, dzsemek, zselék készíthetőek. Ez az
értékes heteropoliszacharid lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan elérjük a
kívánt, kocsonyás állagot. Segítségével otthon is elkészíthetjük a gyerekek
kedvencét, a gumicukrot. A pektin fogyasztása nem helyettesíti az egészséges
életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100%
citruspektin A 2019.03.16. és utáni minőségmegőrzési idővel ellátott Nature
Cookta Pektin termék már új alapanyagunk, mely még erősebb zselésítő hatással
rendelkezik, s még gazdaságosabb kiszerelést jelent! Így már kevesebb pektin
hozáadásával is elérhetjük a kívánt állagot. Míg korábban 80 gramm Nature Cookta
Special Pektin körülbelül 11-16 kilogramm gyümölcshöz volt elegendő, addig most
akár 20-25 kg-hoz is elégséges. A felhasznált mennyiség függ személyes
ízlésünktől, hogy milyen állagú finomságot is szeretnénk készíteni, valamint
attól is, hogy milyen gyümölcs a nyersanyagunk hozzá. Kiszerelés: 80 gramm
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.402 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.02 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Pektin 80g" című hirdetést látja. (fent)