Sukrin szirup karamell 450 g
Sukrin szirup karamell 450 g SUKRIN Szirup Karamell 450 g Itt az új cukormentes
Szirup. Finom és selymes íz! Leírás Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait,
a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új karamellás
szirup egy rostgazdag szirup, mely egészséges alternatívája a hagyományos
cukorszirupnak és a karamellnek, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes,
fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! ? rostban gazdag
? garantáltan gluténmentes ? természetes édesség, hozzáadott cukor nélkül A
Sukrin szirupok természetese gazdagok rostban, kellemesen édesek, és mindez
abszolút zéró hozzáadott cukor nélkül. Bővebben az összetevőkről
Kukoricakeményítő A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta
glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem
emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes
hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök
érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen
leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a
gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul,
hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis
vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül,
csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk:
vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az
élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével
ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a
keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant
és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI
index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében
adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást
eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit ? a
kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes
fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem
tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből
nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor. Melasz A
melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő
feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás
utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak
épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük
a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy
egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g termékben): Energia 607
kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g -
ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g Rost 49 g Fehérje 0 g
Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő),
Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só.
Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú
Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív
termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave szirup Hagyományos
szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328 Zsír 0 0 0 0 0
Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - - amelyből
cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A Sukrin Szirup
és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt
jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása
biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára,
akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
Szirup. Finom és selymes íz! Leírás Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait,
a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új karamellás
szirup egy rostgazdag szirup, mely egészséges alternatívája a hagyományos
cukorszirupnak és a karamellnek, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes,
fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! ? rostban gazdag
? garantáltan gluténmentes ? természetes édesség, hozzáadott cukor nélkül A
Sukrin szirupok természetese gazdagok rostban, kellemesen édesek, és mindez
abszolút zéró hozzáadott cukor nélkül. Bővebben az összetevőkről
Kukoricakeményítő A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta
glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem
emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes
hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök
érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen
leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a
gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul,
hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis
vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül,
csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk:
vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az
élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével
ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a
keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant
és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI
index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében
adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást
eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit ? a
kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes
fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem
tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből
nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor. Melasz A
melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő
feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás
utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak
épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük
a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy
egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g termékben): Energia 607
kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g -
ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g Rost 49 g Fehérje 0 g
Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő),
Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só.
Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú
Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív
termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave szirup Hagyományos
szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328 Zsír 0 0 0 0 0
Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - - amelyből
cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A Sukrin Szirup
és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt
jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása
biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára,
akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
Adatlap
Ár: | 5.160 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin szirup karamell 450 g" című hirdetést látja. (fent)