Greenmark bio csicseriborsó 500 g
Greenmark bio csicseriborsó 500 g Származási ország: Törökország A bio
csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a
székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén
elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkenjen, így csökkenhet a szív-, és
érrendszeri megbetegedések kialakulása is. Alacsony zsír- és magas rosttartalma
kedvezően hat a fogyókúrázókra, kalóriamennyiségéhez képest hosszú ideig tartó
jóllakottságot eredményez. A növény tartalmaz karotint, valamint E-vitamint is.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitaminok:
B1, B2, B3, B6, C, E Jótékony hatásai: vér koleszterinszint csökkentés,
székrekedés megelőzése Felhasználása: A humusz fő alapanyaga. Egy közel-keleti
krém, amit első sorban mártogatósként, vagy szendvicsekben szoktak fogyasztani.
Elkészítési módja nagyon sokféle lehet, a legegyszerűbb változathoz csupán főtt
csicseriborsó, olíva olaj, fokhagyma, só, bors és kevés citromlé kell. Ezeket
ízlés szerinti arányban egyneműre kell turmixolni és már fogyasztható is.
Dúsítható pl. párolt, vagy sült zöldségekkel, ezerféle fűszerrel vagy
joghurttal. Mártogathatunk bele szeletelt zöldségeket, vagy tortillát. Levesek,
főzelékek készíthetők belőle. 8-10 óra áztatást igényel. Fogyókúrás szempontból
is remek alapanyag, hiszen kalóriamennyiségéhez képest hosszú ideig tartó
jóllakottságot eredményez
csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a
székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén
elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkenjen, így csökkenhet a szív-, és
érrendszeri megbetegedések kialakulása is. Alacsony zsír- és magas rosttartalma
kedvezően hat a fogyókúrázókra, kalóriamennyiségéhez képest hosszú ideig tartó
jóllakottságot eredményez. A növény tartalmaz karotint, valamint E-vitamint is.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitaminok:
B1, B2, B3, B6, C, E Jótékony hatásai: vér koleszterinszint csökkentés,
székrekedés megelőzése Felhasználása: A humusz fő alapanyaga. Egy közel-keleti
krém, amit első sorban mártogatósként, vagy szendvicsekben szoktak fogyasztani.
Elkészítési módja nagyon sokféle lehet, a legegyszerűbb változathoz csupán főtt
csicseriborsó, olíva olaj, fokhagyma, só, bors és kevés citromlé kell. Ezeket
ízlés szerinti arányban egyneműre kell turmixolni és már fogyasztható is.
Dúsítható pl. párolt, vagy sült zöldségekkel, ezerféle fűszerrel vagy
joghurttal. Mártogathatunk bele szeletelt zöldségeket, vagy tortillát. Levesek,
főzelékek készíthetők belőle. 8-10 óra áztatást igényel. Fogyókúrás szempontból
is remek alapanyag, hiszen kalóriamennyiségéhez képest hosszú ideig tartó
jóllakottságot eredményez
Adatlap
Ár: | 1.720 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Greenmark bio csicseriborsó 500 g" című hirdetést látja. (fent)