Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum)
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban
glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely: Olaszország
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban
glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely: Olaszország
Adatlap
Ár: | 680 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g" című hirdetést látja. (fent)