
BioMenü bio maca-gyökér por 250 g
Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében.
A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába
integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem
válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila
macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek
között ? de nem kizárólagosan ? smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez,
desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló,
erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása
is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív
napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között
él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban,
fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül
gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy
ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik
legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g
1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Jellemzők
bio Igen
A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába
integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem
válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila
macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek
között ? de nem kizárólagosan ? smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez,
desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló,
erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása
is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív
napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között
él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban,
fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül
gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy
ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik
legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g
1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Jellemzők
bio Igen

Adatlap
Ár: | 3.120 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.31 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio maca-gyökér por 250 g" című hirdetést látja. (fent)