Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer
Forpro SALMON in own sauce - 170g Tökéletes étkezés, gyors protein bomba edzés
után vagy a napszak bármely időszakában. A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas
fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American
Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag,
egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON in own
sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és
gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így
biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz
kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé
tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és
ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom.
Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű
fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban. Káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a
szívbetegségek kockázatát. Hatással lehet a testsúly csökkentésre. Ízletes,
sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba,
szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba. Jellemzők: Felbontás után
azonnali fogyasztásra alkalmas Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és
tartósítószermentes Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási
hőmérséklet 0°C - 25°C, Kiszerelés: 170 g
után vagy a napszak bármely időszakában. A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas
fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American
Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag,
egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON in own
sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és
gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így
biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz
kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé
tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és
ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom.
Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű
fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban. Káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a
szívbetegségek kockázatát. Hatással lehet a testsúly csökkentésre. Ízletes,
sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba,
szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba. Jellemzők: Felbontás után
azonnali fogyasztásra alkalmas Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és
tartósítószermentes Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási
hőmérséklet 0°C - 25°C, Kiszerelés: 170 g
Adatlap
Ár: | 1.180 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer" című hirdetést látja. (fent)