GREENMARK BIO SZÍNES BORS 20G
Összetevők: bors*, rózsabors* Fekete borsot akkor nyerhetünk, ha a szemeket
teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik
jellegzetes sötétbarna színüket és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat
később kell leszedni, akkor, amikor már teljesen megértek és narancssárga
színűek lettek. Ezt követően vízben kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el
lehessen választani. A világos magot a napon megszárítják, majd fehér borsként
kínálják. A zöld bors az éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik,
melyeket sós vagy savanyú oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé
erős, inkább friss, fűszeres, ?zöld? íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló
módon lehet vörös borsot készíteni.
teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik
jellegzetes sötétbarna színüket és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat
később kell leszedni, akkor, amikor már teljesen megértek és narancssárga
színűek lettek. Ezt követően vízben kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el
lehessen választani. A világos magot a napon megszárítják, majd fehér borsként
kínálják. A zöld bors az éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik,
melyeket sós vagy savanyú oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé
erős, inkább friss, fűszeres, ?zöld? íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló
módon lehet vörös borsot készíteni.
Adatlap
Ár: | 849 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.04 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GREENMARK BIO SZÍNES BORS 20G" című hirdetést látja. (fent)