Betöltés...

GREENMARK BIO SZÍNES BORS 20G

Összetevők: bors*, rózsabors* Fekete borsot akkor nyerhetünk, ha a szemeket
teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik
jellegzetes sötétbarna színüket és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat
később kell leszedni, akkor, amikor már teljesen megértek és narancssárga
színűek lettek. Ezt követően vízben kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el
lehessen választani. A világos magot a napon megszárítják, majd fehér borsként
kínálják. A zöld bors az éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik,
melyeket sós vagy savanyú oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé
erős, inkább friss, fűszeres, ?zöld? íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló
módon lehet vörös borsot készíteni.

Tovább
Adatlap
Ár: 849 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.11.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

GREENMARK BIO SZÍNES BORS 20G
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "GREENMARK BIO SZÍNES BORS 20G" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem