Betöltés...

Paleolit marhakollagén peptidek 1000 g

100% hidrolizált marhakollagén. A Peptinex marhakollagén petideket I-es és
III-as típusú kollagén teljes hidrolízisével állítják elő. Fogyasztási javaslat:
Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül,
hogy a megfelelő hatást elérjük. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is
fogyaszthatunk naponta összesen. Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt
fogyasztva. A kollagén az a természetes fehérje, mely támogatja a test
elsődleges szöveteinek struktúráját: a kötőszövetét. A kollagén biztosítja a
szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és
összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén a
test természetes terméke, a test ragasztójának is nevezik, mert összeköti az
izmokat, a bőr kötőszöveteit, a szalagokat, a porcokat, az inakat. Sajnos a
kollagén termelődés lelassul a kor előre haladtával. A lassulási folyamat 20
éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen
leáll az 50.-60. évre. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az
öregedési folyamatoknak. Egy német kutatás szerint napi 2,5g kollagén peptid
szedése már jelentősen csökkenti az arcon lévő ráncok mélységét. A kollagén
hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához is. Jellemzők
laktózmentes Igen cukormentes Igen gluténmentes Igen paleo Igen dióféléktől
mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen
szójamentes Igen tojásmentes Igen zellertől mentes Igen méztől mentes Igen per
100 g kcal 369 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 0 g ebből
cukrok 0 g rost 0 g fehérje 90 g

Tovább
Adatlap
Ár: 10.390 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Paleolit marhakollagén peptidek 1000 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Paleolit marhakollagén peptidek 1000 g" című hirdetést látja. (fent)



A morzsolt lestyánlevél a frissesség és íz kis csodája! Ez az intenzív fűszer tökéletesen feldobja a szárnyasokat, húsokat és zöldségeket. Elkészítése: Használd levesekben, pörköltekben vagy fűszeres mártásokban, hogy élvezhesd a lestyánlevél karakteres ízét és frissességét, amely varázslatot...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem