Betöltés...

Melora Manuka méz 300+ 250g

A m?nuka méz az Új-Zélandon őshonos M?nuka bokor (Leptospermum scoparium)
virágának nektárjából származik. A méz állagáról és színéről A M?nuka méz
természetes termék, amelyet szezonális és regionális viszonyok befolyásolnak.
Egyes területeken a mézek halványabb mézet termelnek, mint máshol. A M?nuka méz
íze is változhat, és a méz színe a fa életkorával sötétedhet. A tárolásáról
Hosszútávon, ideális 21 °C fok alatti hőmérsékleten tárolni. A gyakori nagy
hőváltozások, befolyásolják a manuka méz állagát és a benne lévő hatóanyagok
szintjét is. Az UMF minősítésről Az UMF rövidítés a termék csomagolásán, angolul
Unique Mauka Factor (Egyedi Manuka Faktor), garantálja a méz minőségét. Az UMF
jelölést csak azok a manuka méz termelők használhatják, akik betartják a z UMF
méz szövetség szigorú, gyakorlati kódexét. A szövetség hasonlóan működik mint a
bio minősítő szervezetek. Rendszeresen ellenőrzi a termelőket. A Melora csoport,
tagja az UMF szövetségnek, ezért használhatja a termékeink az UMF jelölést.
Licensz száma: #2015. A manuka méz hatása a Baktériumokra A manuka méz
hatóanyagai tulajdonképpen a baktériumok génállományára hatnak. Emiatt nem
képesek a baktériumok a manuka fa méze ellen hatásosan védekezni, és nem is
válhatnak rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben. [03.] Az aktív manuka méz az
első olyan méz, amelyet az orvostudomány hivatalosan is elismer. Az Új-Zélandi
manuka méz Új-Zéland egy távoli, érintetlen paradicsomi sziget. Ezen az
egyedülálló szigeten egzotikus és változatos őshonos növényfajok virágoznak. A
M?nuka bokor, bőségesen nő szerte a szigetországban. A Melora csak a legkiválóbb
növény termő területeket választja ki, a manuka mézek előállításához. A
legerősebb M?nuka mézek előállításához egyedi éghajlati viszonyok szükségesek. A
talaj, az éghajlat és az ökológiai környezeti feltételek együttesen ideális
termesztési feltételeket teremtenek. A metilglioxál A metilglioxál természetes
módon keletkezik a manuka virág nektárjában, melyet a méhek begyűjtenek. Fontos
az is, hogy a manuka mézben lévő metilglioxál ellenáll a hőnek, a fénynek, a
testnedveknek és az enzimeknek is. Éppen ezért rendkívül különleges, és képes az
olyan szupervírusok ellen is fellépni, mint a Streptococcus (MRSA), a H. Pylori
vagy az E. coli. [04.] A manuka méz története A manuka méz története, Új-Zéland
első telepeseiig, az őslakos maorikig nyúlik vissza. A maorik taongának vagy
lefordítva kincsnek nevezték ezt a csodálatos növényt. A legtöbb kutatást a
manuka mézzel, Pete Molán biokémikus végezte. Az 1980-as és 90-es években,
egyértelműen igazolta antibakteriális hatását. Ezt követően az orvostudomány is
felfigyelt rá, így egyes angolszász országokban, az erősebb manuka mézekből
készült készítmények, gyógyszer szintű minősítést is kaptak. Összetevők: manuka
méz 300 MGO+ = UMF10. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.] Health Benefits
of Manuka Honey as an Essential Constituent for Tissue Regeneration - DOI:
10.2174/1389200218666170911152240 [02.] Enhanced Antibacterial Activity of MGO
TM Manuka Honey complexed with -cyclodextrin (Manuka Honey with CycloPower TM )
- DOI: 10.31989/ffhd.v4i5.13 [03.] Antibacterial potential of Manuka honey
against three oral bacteria in vitro - [04.] Antibacterial activity of Manuka
honey and its components: An overview - doi: 10.3934/microbiol.2018.4.655

Tovább
Adatlap
Ár: 15.971 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Melora Manuka méz 300+ 250g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Melora Manuka méz 300+ 250g" című hirdetést látja. (fent)



TermékleírásEgyéb információk A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos. ÖsszetételÉdesítőszerek (xilit, szorbit, mannit, aszpartám, aceszulfám K), Gumialap, Nedvesítőszer (glicerin), Aromák, Sűrítőanyag (gumiarábikum), Étkezési savak (almasav, citromsav),...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem