Betöltés...

Melora Manuka méz 100+ 250g

A m?nuka méz az Új-Zélandon őshonos M?nuka bokor (Leptospermum scoparium)
virágának nektárjából származik. A méz állagáról és színéről A M?nuka méz
természetes termék, amelyet szezonális és regionális viszonyok befolyásolnak.
Egyes területeken a mézek halványabb mézet termelnek, mint máshol. A M?nuka méz
íze is változhat, és a méz színe a fa életkorával sötétedhet. A manuka méz
hatása a Baktériumokra A manuka méz hatóanyagai tulajdonképpen a baktériumok
génállományára hatnak. Emiatt nem képesek a baktériumok a manuka fa méze ellen
hatásosan védekezni, és nem is válhatnak rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben.
[03.] Az aktív manuka méz az első olyan méz, amelyet az orvostudomány
hivatalosan is elismer. A tárolásáról Hosszútávon, ideális 21 °C fok alatti
hőmérsékleten tárolni. A gyakori nagy hőváltozások, befolyásolják a manuka méz
állagát és a benne lévő hatóanyagok szintjét is. Az UMF minősítésről Az UMF
rövidítés a termék csomagolásán, angolul Unique Mauka Factor (Egyedi Manuka
Faktor), garantálja a méz minőségét. Az UMF jelölést csak azok a manuka méz
termelők használhatják, akik betartják a z UMF méz szövetség szigorú, gyakorlati
kódexét. A szövetség hasonlóan működik mint a bio minősítő szervezetek.
Rendszeresen ellenőrzi a termelőket. A Melora csoport, tagja az UMF
szövetségnek, ezért használhatja a termékeink az UMF jelölést. Licensz száma:
#2015. A metilglioxál A metilglioxál természetes módon keletkezik a manuka virág
nektárjában, melyet a méhek begyűjtenek. Fontos az is, hogy a manuka mézben lévő
metilglioxál ellenáll a hőnek, a fénynek, a testnedveknek és az enzimeknek is.
Éppen ezért rendkívül különleges, és képes az olyan szupervírusok ellen is
fellépni, mint a Streptococcus (MRSA), a H. Pylori vagy az E. coli. [04.] Az
Új-Zélandi manuka méz Új-Zéland egy távoli, érintetlen paradicsomi sziget. Ezen
az egyedülálló szigeten egzotikus és változatos őshonos növényfajok virágoznak.
A M?nuka bokor, bőségesen nő szerte a szigetországban. A Melora csak a
legkiválóbb növény termő területeket választja ki, a manuka mézek
előállításához. A legerősebb M?nuka mézek előállításához egyedi éghajlati
viszonyok szükségesek. A talaj, az éghajlat és az ökológiai környezeti
feltételek együttesen ideális termesztési feltételeket teremtenek. A manuka méz
története A manuka méz története, Új-Zéland első telepeseiig, az őslakos
maorikig nyúlik vissza. A maorik taongának vagy lefordítva kincsnek nevezték ezt
a csodálatos növényt. A legtöbb kutatást a manuka mézzel, Pete Molán biokémikus
végezte. Az 1980-as és 90-es években, egyértelműen igazolta antibakteriális
hatását. Ezt követően az orvostudomány is felfigyelt rá, így egyes angolszász
országokban, az erősebb manuka mézekből készült készítmények, gyógyszer szintű
minősítést is kaptak. Összetevők: manuka méz 100 MGO+ = UMF5. Kapcsolódó
kutatások, publikációk: [01.] Health Benefits of Manuka Honey as an Essential
Constituent for Tissue Regeneration - DOI: 10.2174/1389200218666170911152240
[02.] Enhanced Antibacterial Activity of MGO TM Manuka Honey complexed with
-cyclodextrin (Manuka Honey with CycloPower TM ) - DOI: 10.31989/ffhd.v4i5.13
[03.] Antibacterial potential of Manuka honey against three oral bacteria in
vitro - [04.] Antibacterial activity of Manuka honey and its components: An
overview - doi: 10.3934/microbiol.2018.4.655

Tovább
Adatlap
Ár: 8.971 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Melora Manuka méz 100+ 250g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Melora Manuka méz 100+ 250g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem