Sukrin marcipán 200 g
A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor megfelelő elegye.
Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az
ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami
jót/egészségeset adtunk hozzá. A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes
kombinációt egy teljesen új szintre emeli. A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os
nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán
kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a
kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest.
- nincs hozzáadott cukor - természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van
édesítve - 90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban
- vegán Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal: 100 g marcipánban
kcal fehérje nettó szénhidrát cukor zsír rost Sukrin Marcipán 329 10 5 3 24 29
Átlagos marcipán 476 8 59 58 22 3 Összetevők: MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz
és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz,
tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g-ban: Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g,
-amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír:
24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g...
Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az
ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami
jót/egészségeset adtunk hozzá. A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes
kombinációt egy teljesen új szintre emeli. A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os
nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán
kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a
kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest.
- nincs hozzáadott cukor - természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van
édesítve - 90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban
- vegán Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal: 100 g marcipánban
kcal fehérje nettó szénhidrát cukor zsír rost Sukrin Marcipán 329 10 5 3 24 29
Átlagos marcipán 476 8 59 58 22 3 Összetevők: MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz
és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz,
tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g-ban: Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g,
-amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír:
24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g...
Adatlap
Ár: | 2.780 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.01 |
Eddig megtekintették 13 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin marcipán 200 g" című hirdetést látja. (fent)