Ahg fűszerpaszta indiai vajas csirke 50 g
Népszerű észak-indiai étel, fő összetevője a paradicsom, szegfűszeg és a
görögszéna-mag. Enyhén csípős, így a család összes tagja bátran fogyaszthatja.
Hagyományosan tejszínnel vagy tejjel készítik, majd naan kenyérrel vagy főtt
rizzsel tálalják. Hozzávalók 4 személyre:1 csomag fűszeres szósz indiai vajas
csirkéhez, 450g grillcsirke csont nélkül, 1 apróra vágott hagyma, 110ml
paradicsompüré, 110ml víz, 110ml tejföl. Elkészítés: 1.Forrósítsa fel az olajat
egy serpenyőben közepes lángon. Adja hozzá a felvágott hagymát és süsse 3
percig. Keverje bele a paradicsompürét, a vizet és a fűszerpasztát. 2. Adja
hozzá a húst és főzze az egészet 25 percig fedő alatt. Keverje bele a maradék
tejfölt és tálalja az ételt forrón. Összetevők: Paradicsompüré, szójaolaj,
hagyma, só, cukor, őrölt koriander, piros chilli, fokhagyma, ecet, gyömbér,
természetes fűszerek és gyógynövények, cayenne bors, E330. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen
görögszéna-mag. Enyhén csípős, így a család összes tagja bátran fogyaszthatja.
Hagyományosan tejszínnel vagy tejjel készítik, majd naan kenyérrel vagy főtt
rizzsel tálalják. Hozzávalók 4 személyre:1 csomag fűszeres szósz indiai vajas
csirkéhez, 450g grillcsirke csont nélkül, 1 apróra vágott hagyma, 110ml
paradicsompüré, 110ml víz, 110ml tejföl. Elkészítés: 1.Forrósítsa fel az olajat
egy serpenyőben közepes lángon. Adja hozzá a felvágott hagymát és süsse 3
percig. Keverje bele a paradicsompürét, a vizet és a fűszerpasztát. 2. Adja
hozzá a húst és főzze az egészet 25 percig fedő alatt. Keverje bele a maradék
tejfölt és tálalja az ételt forrón. Összetevők: Paradicsompüré, szójaolaj,
hagyma, só, cukor, őrölt koriander, piros chilli, fokhagyma, ecet, gyömbér,
természetes fűszerek és gyógynövények, cayenne bors, E330. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen
Adatlap
Ár: | 1.090 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Ahg fűszerpaszta indiai vajas csirke 50 g" című hirdetést látja. (fent)