![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
BioMenü BIO AZUKIBAB 500 g
Egzotikus kelet-ázsiai különlegesség! Az vörös azukibab tápanyagokban,
rostokban, fehérjében és mangánban gazdag Az azukibab, más néven azuki vagy
aduki, egy kis bab, amelyet Kelet-Ázsiában és a Himalájában termesztenek. Az
azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban. Az
azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az
étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen
megfőzhető. Azukibab - táplálkozás, előnyei és elkészítési módja Bio; Vegán;
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges
színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott
cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony
cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten
nátriumszegény/sószegény Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás Egy adag =
ízlés szerint ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett
helyen Összetevők 100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban
glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhatÖsszetevők táblázata Egységenként 100
gEnergia1264 kJ/302 kcalZsír1,9 g- amelyben telített zsírsav0,8 gSzénhidrát41 g-
amelyben cukor0,7 gRost19 gFehérje (protein)21 gSó< 0,01 gÁtlagos értékek.
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.Figyelmeztetések
MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok
változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával. A
termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából
származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek
jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét
tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és
egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
rostokban, fehérjében és mangánban gazdag Az azukibab, más néven azuki vagy
aduki, egy kis bab, amelyet Kelet-Ázsiában és a Himalájában termesztenek. Az
azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban. Az
azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az
étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen
megfőzhető. Azukibab - táplálkozás, előnyei és elkészítési módja Bio; Vegán;
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges
színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott
cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony
cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten
nátriumszegény/sószegény Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás Egy adag =
ízlés szerint ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett
helyen Összetevők 100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban
glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhatÖsszetevők táblázata Egységenként 100
gEnergia1264 kJ/302 kcalZsír1,9 g- amelyben telített zsírsav0,8 gSzénhidrát41 g-
amelyben cukor0,7 gRost19 gFehérje (protein)21 gSó< 0,01 gÁtlagos értékek.
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.Figyelmeztetések
MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok
változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával. A
termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából
származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek
jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét
tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és
egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 4.489 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.07.24 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO AZUKIBAB 500 g" című hirdetést látja. (fent)