Haas Quittin s.baracklekvár zselésítőszer 25g /40/
TermékleírásJellemzők 5x Superbrands, Dunsztolás nélkül, Lágyan kenhető, Színét
tartósan megőrzi Termék információk A kifejezetten sárgabaracklekvár
készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítőszerrel az Ön lekvárja gyorsan
elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a
hosszan tartó befőzési eljárások során. Lekvárja lágyan kenhető marad, élénk
színét pedig tartósan megőrzi. ÖsszetételMaltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek),
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav),
Antioxidáns (aszkorbinsav), Részben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Allergén összetevőkTej, Kén-dioxid / Szulfitok Elkészítés és tárolásElkészítés
és felhasználás A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,50 kg cukorhoz
elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. Befőzési útmutató: Nagyon fontos,
hogy először a gyümölcsöt főzze össze a Haas Quittin zselésítőszerrel, és csak
ezután adja hozzá a cukrot! 1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki,
turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2) A gyümölcspépbe jól
keverje bele a zselésítőszert. 3) Állandó keverés közben forralja fel (magas
hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4) A forrásban lévő péphez adja
hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5
percig főzze. 5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse
peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját
keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. A Haas
Quittin zselésítőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az
esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak
Haas Quittin zselésítőszert adjon hozzá. Tárolás Minőségét megőrzi (nap, hónap,
év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
tartósan megőrzi Termék információk A kifejezetten sárgabaracklekvár
készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítőszerrel az Ön lekvárja gyorsan
elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a
hosszan tartó befőzési eljárások során. Lekvárja lágyan kenhető marad, élénk
színét pedig tartósan megőrzi. ÖsszetételMaltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek),
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav),
Antioxidáns (aszkorbinsav), Részben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Allergén összetevőkTej, Kén-dioxid / Szulfitok Elkészítés és tárolásElkészítés
és felhasználás A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,50 kg cukorhoz
elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. Befőzési útmutató: Nagyon fontos,
hogy először a gyümölcsöt főzze össze a Haas Quittin zselésítőszerrel, és csak
ezután adja hozzá a cukrot! 1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki,
turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2) A gyümölcspépbe jól
keverje bele a zselésítőszert. 3) Állandó keverés közben forralja fel (magas
hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4) A forrásban lévő péphez adja
hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5
percig főzze. 5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse
peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját
keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. A Haas
Quittin zselésítőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az
esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak
Haas Quittin zselésítőszert adjon hozzá. Tárolás Minőségét megőrzi (nap, hónap,
év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Adatlap
Ár: | 359 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.31 |
Eddig megtekintették 13 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Haas Quittin s.baracklekvár zselésítőszer 25g /40/" című hirdetést látja. (fent)