![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Premium Natura mindenmentes low-carb péksütemény mix 500 g
Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi összetevők, 1 db pékáru megközelítőleg 4,5
g szénhidrát. Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna
rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav
Legalább 6-8 óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Elkészítési
javaslat Hozzávalók: ? 250 g lisztkeverék ? 530 g víz ? 50 g extra szűz
olívaolaj ? 1 csipet só ? 12 g Premium Natura 4x-es édesítőszer ? (opcionálisan
5 g szárított élesztő) A gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú
lisztből készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk,
dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre
szedjük, tetszés szerint buktát, csigát, croissant, kiflit formázunk mindből. Ha
nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és
csak ezután sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is
metszhetjük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt
készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8
óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss
pékárut kapunk, nagyon alacsony szénhidráttartalommal. Kedvünk szerint töltsük
meg a tésztát töltelékkel. (Ajánlott töltelék Premium Natura mandulakrém,
Premium Natura pisztáciakrém, Premium Natura lekvárok) ...
g szénhidrát. Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna
rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav
Legalább 6-8 óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Elkészítési
javaslat Hozzávalók: ? 250 g lisztkeverék ? 530 g víz ? 50 g extra szűz
olívaolaj ? 1 csipet só ? 12 g Premium Natura 4x-es édesítőszer ? (opcionálisan
5 g szárított élesztő) A gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú
lisztből készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk,
dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre
szedjük, tetszés szerint buktát, csigát, croissant, kiflit formázunk mindből. Ha
nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és
csak ezután sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is
metszhetjük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt
készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8
óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss
pékárut kapunk, nagyon alacsony szénhidráttartalommal. Kedvünk szerint töltsük
meg a tésztát töltelékkel. (Ajánlott töltelék Premium Natura mandulakrém,
Premium Natura pisztáciakrém, Premium Natura lekvárok) ...
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.830 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.07.07 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Premium Natura mindenmentes low-carb péksütemény mix 500 g" című hirdetést látja. (fent)