Nature Cookta Tápióka keményítő 500g
A Nature Cookta Tápióka keményítő 500g különleges adalékanyaggal a megfelelő
állag elérése sütésnél, főzésnél is garantált! A manióka, más néven kasszáva
gyökeréből nyert keményítő mellékíz és színmentes, a ,,mindenmentes? konyha
legfőbb alapanyaga. Alkalmazásával tökéletesen sima és csomómentes ételek
készíthetőek. Előállításakor bonyolult eljárással választják ki a keményítőt a
gumóból: először leőrlik a teljesen kifejlődött gyökeret, átmossák, pépesítik,
ez után választják csak külön a folyadékot. A Dél-Amerikában őshonos növényt
feltehetőleg először a mayák termesztették a Yucatán-félszigeten. Később a
kasszáva a fejlődő országok alapvető élelmiszerévé vált. Elterjedését segítette,
hogy kevés a vízigénye és kevésbé jó minőségű földben is megterem. Gyökeréből
lisztet, alkoholtartalmú italt és keményítőt is készítenek. A Nature Cookta
Special Tápióka keményítő sajátos eljárás során készül, a hagyományos liszt
helyett is használható alapanyag. A konyhabarát összetétel szín-,
mellékízmentes, felhasználásával a készített ételek állaga sem lesz csomós.
Elsősorban sütéshez ajánlott, kiválóan alkalmas szószok, főzelékek sűrítéséhez
is. A tápióka keményítőből sütött pékáruk legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a
tetejük kérgesre, finoman ropogósra sül. Maglisztekhez is hozzákeverhetjük, így
igazi, szivacsos belsejű kenyeret kapunk eredményül. Átlagos tápérték 100g
termékben: Energia: 1491 kJ/351 kcal Zsír: 0,1 g Telített zsírok: 0 g
Szénhidrát: 87 g amelyből cukrok: 0 g amelyből keményítő: 87 g fehérje: 0,3 g
só: 0 g A tápióka keményítő fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot
és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Kiszerelés: 500 gramm
állag elérése sütésnél, főzésnél is garantált! A manióka, más néven kasszáva
gyökeréből nyert keményítő mellékíz és színmentes, a ,,mindenmentes? konyha
legfőbb alapanyaga. Alkalmazásával tökéletesen sima és csomómentes ételek
készíthetőek. Előállításakor bonyolult eljárással választják ki a keményítőt a
gumóból: először leőrlik a teljesen kifejlődött gyökeret, átmossák, pépesítik,
ez után választják csak külön a folyadékot. A Dél-Amerikában őshonos növényt
feltehetőleg először a mayák termesztették a Yucatán-félszigeten. Később a
kasszáva a fejlődő országok alapvető élelmiszerévé vált. Elterjedését segítette,
hogy kevés a vízigénye és kevésbé jó minőségű földben is megterem. Gyökeréből
lisztet, alkoholtartalmú italt és keményítőt is készítenek. A Nature Cookta
Special Tápióka keményítő sajátos eljárás során készül, a hagyományos liszt
helyett is használható alapanyag. A konyhabarát összetétel szín-,
mellékízmentes, felhasználásával a készített ételek állaga sem lesz csomós.
Elsősorban sütéshez ajánlott, kiválóan alkalmas szószok, főzelékek sűrítéséhez
is. A tápióka keményítőből sütött pékáruk legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a
tetejük kérgesre, finoman ropogósra sül. Maglisztekhez is hozzákeverhetjük, így
igazi, szivacsos belsejű kenyeret kapunk eredményül. Átlagos tápérték 100g
termékben: Energia: 1491 kJ/351 kcal Zsír: 0,1 g Telített zsírok: 0 g
Szénhidrát: 87 g amelyből cukrok: 0 g amelyből keményítő: 87 g fehérje: 0,3 g
só: 0 g A tápióka keményítő fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot
és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Kiszerelés: 500 gramm
Adatlap
Ár: | 774 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 25 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Tápióka keményítő 500g" című hirdetést látja. (fent)